Kupanjac na bezenima za koji dan

Mondo 12.06.2019 13:53
Kupanjac na bezenima za koji dan


Pripreme za početak kupališne sezone na bazenima i plažama u Beogradu uveliko su u toku.Zvanični početak rada otvorenih bazena, koji je planiran za 15.juna, jedino bi mogle da osujete vremenske prilike. Da se rashlade i uživaju u plivanju na otvorenom sugrađanima će prvo pružiti Sportsko – rekreativni centar "11.april".

"Za ovu sezonu za posetioce smo pripremili raznovrsne programe koji će se tokom letnjih meseci održavati na otovrenom bazenu, a prvi koncert je zakazan za 28.jun", ističu nadležni iz "11.aprila".

Kao i do sada sredom će školarci moći besplatno da dođu uz đačku knjižicu, dok su cene ulaznica minimalno korigovane u odnosu na prošlu godinu.

Dnevnu kartu sugrađani će ove godine na kupalištu "11.april" plaćati 400 dinara, a po istoj ceni će se naplaćivati i noćno kupanje. Ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili, ono će biti svake večeri od 21.00 do 23 sata.

Cena celodnevne karte biće ista kao i prošle godine, odnosno 250 dinara. Kupanje pod zvezdama ove godine neće biti organizovano na "Galetu".

Zbog održavanja Finalnog turnira Svetske lige u vaterpolu, SC "Tašmajdan" će letnju sezonu kupanja početi 25.juna, rekli su za "Večernje novosti" iz Taša.

"Cene karata nismo korigovali i plaćaće se 300 dinara, a porodična ulaznica koja podrazumeva roditelje I dvoje dece uzrasta do 10 godina, iznosiće 600 dinara.

Iako još nije određen datum kada će biti otvoreni bazeni na Čukarici, Voždovcu i Zvezdari, izvesno je da će to biti sredinom meseca jer se čeka dolazak i odobrenje nadležne inspekcije.

Peškiri na zemunskom Lidu moći će da se rasprostru tek sredinom jula, ali će zato kupanjac na Adi Ciganliji biti dozvoljeno već sredinom ovog meseca.

Neki su jedva dočekali lepo vreme, pa je već proteklog vikenda na beogradskom moru bilo kupača.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak