Opcije za fotografisanje zbog kojih ćete još više voleti Huawei P30 Pro pametni telefon

Blic 10.06.2019 20:21
Opcije za fotografisanje zbog kojih ćete još više voleti Huawei P30 Pro pametni telefon


Kompanija Huawei se prilikom dizajniranja P30 Pro pametnog telefona potrudila da kamera bude njegov zaštitni znak i da u sebi sadrži sve komponente, odnosno karakteristike koje mogu da pruže korisnicima nezaboravno i potpuno jedinstveno iskustvo fotografisanja.Od kada se pojavio na tržištu, Huawei P30 Pro pametni telefon oduševljava brojnim opcijama za fotografisanje, kao i snimanje videa. Sočiva koja poseduje, noćni režim fotografisanja, a od nedavno i Dual-View opcija, zahvaljujući kojoj korisnici mogu da naprave video snimke sa podeljenim ekranom, istovremenim korišćenjem primarne kamere telefona i sočiva za zumiranje, čime se na ekranu istovremeno prikazuju dve perspektive, neki su od razloga zbog kojih ćete odabrati možda baš ovaj telefon.

Viđanje sa prijateljima je najčešći povod da se fotografišemo, jer obično želimo da zabeležimo to okupljanje, upravo zbog zanimljivih situacija u kojima se nađemo. Bilo da je u pitanju ležeran ručak, dnevni izlet, večernji izlazak ili noćno kampovanje, kamera telefona Huawei P30 Pro pogodna je za fotografisanje kako dnevnih, tako i noćnih fotografija.

Specijalni Leica Quad sistem kamera zbog kojeg ovaj telefon pravi fotografije profesionalnog kvaliteta čine:

Glavna kamera  od 40 MP. Ono što je čini još moćnijom i naprednijom od prethodnih je SuperSpectrum senzor, koji prima više svetlosti i samim tim znatno unapređuje kvalitet fotografija – kako dnevnih, tako i noćnih.

Ultra-wide sočivo, odnosno sočivo ultra-širokog ugla od 20 MP, pruža mogućnost neometanog fotografisanja velikih objekata, ali i bilo kojih drugih sadržaja velikih razmera. Fotografisanje visokih zgrada ili bilo koje vrste otvorenog prostora unapređeno je upravo zahvaljujući ovom sočivu.

5x SuperZoom sočivo od 8 MP zaduženo je da zabeleži sve detalje koje želite, bolje nego ikada ranije.

HUAWEI Time of Flight (ToF) kamera je dizajnirana da meri dubinu polja, što omogućava višeslojne Bokeh efekte i stvara portrete sa predivno zamućenom pozadinom i jasnim subjektima u prvom planu. Ukoliko ste ljubitelj fotografija nastalih u portret režimu, više nema potrebe za profesionalnim fotoaparatima.

Za sve ljubitelje selfija, prednja kamera Huawei P30 Pro pametnog telefona poseduje 32 MP. Prednja kamera ovog pametnog telefona biće vaš savršen partner za stvaranje nezaboravnih uspomena, a vaši selfiji će dominirati društvenim mrežama.

Zahvaljujući mnogobrojnim opcijama na kameri Huawei P30 Pro telefona, možete se prepustiti stvaranju sopstvenih umetničkih dela, ali i uspomena koje ćete pamtiti celog života.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak