Brutalno pretučeni Srbin preminuo u Rijeci: Prebijan čak i kad je izgubio svest, nedeljama se borio za život

Novosti 10.06.2019 14:50
Brutalno pretučeni Srbin preminuo u Rijeci: Prebijan čak i kad je izgubio svest, nedeljama se borio za život


Istaknuti član srpske zajednice, potpredsednik VSNM Grada Kastav i dugogodišnji član SDSS-a Radoje Petković izgubio je bitku za život i podlegao povredama dobijenim u brutalnom napadu u ViškovuRadoje Petković, potpredsednik Veća srpske nacionalne manjine Grada Kastva, građevinski preduzetnik i dugogodišnji član SDS S-a, podlegao je povredama zadobijenim u brutalnom napadu u Viškovu, objavljeno je na Fejsbuk stranici Veća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije.

Petković je brutalno pretučen 24. aprila ispred jednog kafića u Viškovu, u opštini Rijeka, i nedeljama se borio za život, prenosi Indeks.

Riječka policija je kao napadača identifikovala Iliju Glavića (48) koga Opštinsko državno pravobranilaštvo sumnjiči za krivično delo nanošenja izuzetno teških telesnih povreda.

Istražni sudija Županijskog suda u Rijeci Ksenija Zorc odredila je Glaviću istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke.

Petković je nakon kratke prepirke s Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je stigao na parkingu i brutalno napao.

Na snimcima nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svest i pao na zemlju.

Podsetimo, građevinski preduzetnik brutalno je pretučen krajem aprila ispred jednog kafića na području opštine Viškovo, a zadnjih nekoliko nedelja bio je u komi u KBC Rijeka, a prognoze su bile loše.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak