Šajlo proslavila 13. rođendan samo sa majkom: Od Pita ni traga ni glasa

Kurir 09.06.2019 22:27
Šajlo proslavila 13. rođendan samo sa majkom: Od Pita ni traga ni glasa


Slavni holivudski glumci Bred Pit i Anđelina Džoli i dalje su u procesu razvoda. Anđina i Bredova ćerka Šajlo Džoli-Pit proslavila je 13. rođendan samo sa majkom
Anđelina Džoli, svetski poznata glumica i jedna od najuticajnijih žena, organizovala je ćerki Šajlo Džoli-Pit trinaesti rođendan u prestižnom iskejp rumu u Los Anđelesu, bez bivšeg muža Breda Pita.

Fotografije sa proslave nisu izašle u javnost, ali možemo pretpostaviti da je Šajlo beskrajno uživala u ovoj vrsti zabave. Povodom proslave njenog rođendana, u iskejp rumu su se nalazili i glumci, koji su ovu igru podigli na viši nivo i celokupan doživljaj učinili dostojnim za ćerku Anđeline Džoli i Breda Pita.

Poznato je da Džolijeva trenutno najviše uživa u porodičnom životu i da je bliska sa svojom decom. 

Od ukupno šestoro, troje dece je usvojila: Medoksa (17), Paksa (15) i Zaharu (14). Anđelina Džoli je rodila troje dece u braku sa Bredom Pitom, od kojih je najstarija Šajlo (13), i blizance Vivijen i Noks (10). 

Džolijeva se sa svojom decom često pojavljuje i na javnim događajima, naročito nakon što je brak sa poznatim glumcem Bredom Pitom okončan. Izvor blizak svojevremeno najpoznatijem svetskom bračnom paru navodi da su oboje fokusirani na odgajanje dece i da su zarad njihove sreće sada u dobrim odnosima.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak