Bračna kriza! Goga Sekulić o razvodu: Ne bi trebalo da brinete

SrbijaDanas 09.06.2019 21:55
Bračna kriza! Goga Sekulić o razvodu: Ne bi trebalo da brinete


Pevačica Goga Sekulić ljuta jer je njen nevenčani suprug Uroš Domanović iznenada napustio Beograd!Svetski vicešampion u brazilskom džijudžicuu, Uroš Domanović u utorak uveče, na svoj rođendan, iznenada je otputovao u Cirih i ostavio pevačicu Gogu Sekulić sa njihovom bebom Vasilijem Andrejom u Beogradu. Iako je donedavno među njima sve izgledalo kao med i mleko, Sekulićeva prolazi kroz ozbiljnu krizu u braku.

Goga Sekulić otpratila je nevenčanog supruga Uroša Domanovića sa Instagrama. U javnosti se podigla ogromna prašina, pa su se pokrenule i priče o rastanku, danima nakon krštenja sina. 

Po prvi put, Goga se po ovom pitanju javno oglasila, pa ispričala pravu istinu o svemu. 

- Telefon gori. Ne znam šta se dešava - počela je ona, koja je želela sve da obavi brzo, kako se u "Premijeru" uključila sa puta: "Iskreno da. Pre nekoliko dana i to su neki moji lični razlozi - rekla je Goga. 

Pevačica je napomenula da je trenutno zbog poslovnih obaveza vezana za Beograd, a da je Uroš iz istog razloga i te kako vezan za Cirih.

Sinčić je sve vreme sa njom, ali "nije joj u planu da se razvodi". Ipak, nije želela da precizira da li je u pitanju bila neka svađa ili kakva kriza u zajednici. 

- Ne želim da komentarišem. Možda sam ga otpratila da vidim kako to izgleda kad otpratiš muža - izmamila je svima osmeh ona. 

- Ne bi trebalo za sad da brinete, vi znate da sam ja iskrena i direktna - dodala je ona te otkrila da se sa Urošem čula telefonom, bez obzira na to što se više ne prate na Instagramu. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak