Sonja Vuksanović prebačena u bolnicu! Pukli silikoni u zadnjici, dobila sepsu

Mondo 08.06.2019 10:45
Sonja Vuksanović prebačena u bolnicu! Pukli silikoni u zadnjici, dobila sepsu


Bivša žena Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, nedavno je preživela dramu - dobila je sepsu (infekciju krvi) zbog silikona u zadnjici koji je pukao, prenosi "Kurir".Ona je pozadinu po drugi put povećala početkom godine na jednoj klinici u Istanbulu, kod estetskog hirurga kog joj je preporučila Jelena Karleuša i to je platila 7.000 evra.

Međutim, Sonji je pozlilo, dobila je visoku temperaturu, otežano je disala, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu, gde su utvrdili da je strano telo puklo i dovelo do infekcije koja je mogla da je košta života.

"Sonja je bila srećna što konačno ima guzu kakvu je oduvek želela. Sve je bilo u redu i ništa nije ukazivalo da će joj život visiti o koncu zbog implantata. Nažalost, došlo je do ozbiljne upale, Sonja je dobila visoku temperaturu i hitno je morala u bolnicu. Nakon pregleda lekar joj je rekao da joj je silikon koji je pukao izazvao sepsu i tada je počela njena borba. Lečenje je trajalo danima, a ona se sada, hvala bogu, dobro oseća", rekao je za "Kurir" izvor blizak Vuksanovićki.

Sagovornik je istakao da je Sonja prvi put guzu povećala pre tri godine, kad je ugradila akva-filere, i da je tada sve bilo u najboljem redu.

U aprilu 2010. godine Lukas i Sonja sklopili brak u crkvi na Bežanijskoj kosi. To je njemu bio treći, a Sonji drugi brak. Njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju, prvenstveno zato što je ona bivša žena Željka Šašića.

Aca i Sonja u braku su dobili ćerku Viktoriju, koja ima sedam godina, a ona ima i ćerku iz braka sa Šašićem. Razveli su se prošle godine, a Sonja je tada Acu tužila za nasilje u porodici.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak