Ana Nikolić: Teško sam podnela razvod

Blic 06.06.2019 22:34
Ana Nikolić: Teško sam podnela razvod


Ana Nikolić rešila je da progovori o teškom periodu kroz koji je prošla, zbog razvoda sa Stefanovm Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.Ana Nikolić već duže vreme izbegava pojavljivanje u medijima, ali je sada, pred izlazak albuma rešila da progovori o onome što je najviše zanimalo javnost. Reč je upravo o razvodu kroz koji je prošla, a o kom nije želela da kaže ni reč. 

Gostujući u emisjiji koja će biti emitovna u nedelju Ana je prvo pričala o svojoj ćerki Tari koju je dobila dok je bila u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

– Tara mi samo naređuje. “Mleko. Vodu. Dudu.” Ja joj kažem samo: “Okej, vaše visočanstvo, Vama na usluzi uvek – počela je pevačica priču.

– Tara mi je otvorila neku novu dimenziju značenja reči ljubav. Sada kada ona meni kaže: “Ana”, ja padnem u nesvest!

Pevačica je u jednom trenutku na pitanje voditeja odgovorila pitanjem: "Zar ja stvarno delujem toliko jako sa strane?", a onda je prvi put progovorila kako je razvod uticao na nju i kako se sa tim izborila.

– Teško sam podnela razvod i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspelo. Milsim da je to bio najbolji potez u tom trenutku – osvrnula se “devojka od čokolade” sa bolom u glasu i na rastanak sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

O povratku na muzičku scenu, Ana je u emisiji "Premijera vikend specijal" voditelju Ognjenu Nestoroviću rekla:

– Novi početak. Upravo mi je taj rad u studiju pomogao da ponovo budem dobro i da budem srećna.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak