Srbija ne pamti ovakvu svadbu! Ispašće vam vilica kada čujete koliko je Lola Smiljanić dao za muziku

Alo 04.06.2019 17:16
Srbija ne pamti ovakvu svadbu! Ispašće vam vilica kada čujete koliko je Lola Smiljanić dao za muziku


Fudbaler Milan Lola Smiljanić (32) oženio je dugogodišnju devojku, studentkinju Pravnog fakulteta Tamaru Čupković.Fudbaler Milan Lola Smiljanić oženio se dugogodišnjom devojkom Tamarom Čupković, a koliko su ga ponele emocije tokom svadbe, jasno je po tome što je muziku častio 10.000 evra, saznaje 'Alo!' od izvora koji se zatekao na licu mesta. 

Kako nam je izvor otkrio, mladoženja je muziku čašćavao i šakom i kapom, a u jednom trenutku prijatelji su čak morali da ga zaustave.

- Lola je dugo čekao da napravi svadbu i svim njegovim prijateljima je bilo jasno da će biti jedan od najveselijih mladoženja. Čim je ušao u salu i odigrao prvi ples sa Tamarom, počeo je da čašćava muziku i grli pevača. Svima je to bilo simpatično - priča izvor i otkriva da je Smiljanić prvih 2.000 evra potrošio na pesmu koju je naručio za suprugu Tamaru. 

- Kada je naručio pesmu za Tamaru, muzici je dao 1.000 evra. Kada su počeli da je pevaju, Lola je vadio novčanice od 500 evra kao da se radi o sitnom novcu. Veselio se, grlio sve oko sebe, a i sam pevač bio je iznenađen novcem koji je dobio za samo jednu pesmu. Kada je počela druga pesma, pogodila ga je toliko, da je ponovo izvadio 1.000 evra i dao i to, a potom je ponovo počeo da vadi novčanice od 500 evra.

Ista stvar se desila i sa narednom pesmom. Nije mogao da se zaustavi i na kraju je za tri pesme iskeširao ukupno 5.000 evra. Ne bi prestao sa rasipanjem novca da ga neko iz porodice nije upozorio da preteruje - priča izvor i ističe da je javnosti potpuno nepoznati pevač uzeo bakšiš kakav ne dobijaju ni najveće balkanske zvezde.

 - Iako su svi očekivali da će za svoje gala venčanje mladenci bukirati nekog poznatog pevača i veliku zvezdu, Lola je doveo dugogodišnjeg prijatelja koji peva na proslavama koje organizuju igrači Partizana. Nije hteo da čuje za drugog. Osim njega, mladence i goste je zabavljala i Ana Kokić i atmosfera je bila idealna da fudbaleri troše pare - iskren je izvor, koji kroz smeh otkriva da na spektakularnom venčanju samo Savo Milošević nije dobio bakšiš. 

- Negde na sredini večeri, mikrofona se latio i Savo, ali za razliku od pevača nije dobio ni dinara. Zezali smo se da je sigurno loš, čim Lola nije izvadio novac da mu da bakšiš - zaključuje izvor „Alo!“


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak