Sve dogovoreno: Pavlović pred vratima Juventusa

Mondo 03.06.2019 13:48
Sve dogovoreno: Pavlović pred vratima Juventusa


Šampion Italije spremio je šest miliona evra za dovođenje štopera Partizana, prenosi "Sportski žurnal"Strahinja Pavlović sa uspehom je prošao testove skauta slavnog Juventusa ove sezone i za očekivati je da uskoro crno-beli dres Partizana zameni onim torinskog kluba.

Nakon obimnih izveštaja koji su skauti italijanskog velikana podneli čelnicima kluba – predsedniku Andrei Anjeliju, potpredsedniku Pavelu Nedvedu i sportskom direktoru Fabiju Paratićiju, dato je zeleno svetlo da se Pavlović dovede u Torino.

"Sportski žurnal" prenosi da je Juve već spremio šest miliona evra za štopera Partizana i da bi samo radikalan obrt mogao da spreči realizaciju transfera.

Navodno, baš zbog Pavlovića Juve je odustao od dovođenja Nikole Milenkovića, još jednog bivšeg Partizanovog bisera, jer je procena da bi Fiorentini morali da plate šest ili sedam puta više, a predviđa se da bi Strahinja u dogledno vreme mogao da dosegne nivo reprezentativca Srbije.

Posao je, prema izveštaju sa Apenina, u završnoj fazi i sve bi trebalo da bude ozvaničeno nakon što Mauricio Sari bude promovisan u novog trenera Juventusa.

Iz Italije stižu i vesti da Strahinja Pavlović neće biti prosleđen na kaljenje u neki drugi klub. Juve ne planira da ga šalje na pozajmicu, već da u Torinu stasava za prvi tim.

Pavlović koji je nedavno napunio 18 godina, ove sezone za Partizan je odigrao 15 mečeva, a bio je i član omladinske i mlade reprezentacije Srbije, za koju nije pozvan za predstojeće Evropsko prvenstvo.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak