Odroni na Iriškom vencu

RTV 03.06.2019 09:38
Odroni na Iriškom vencu


Nacionalni park "Fruška gora" saopštio je da na putu u blizini Iriškog venca ima odrona, pozivajući vozače na opreznost.U saopštenju se navodi da je na deonici puta Paragovo-Iriški Venac i Iriški Venac-Paragovo primećeno nekoliko većih odrona i da je tokom dana Čuvarska služba Nacionalnog parka više puta uklanjala kamenje sa puta.

NP "Fruška gora" dodaje da su obaveštene nadležne službe za održavanje puteva i lokalne vlasti, apelujući na vozače da budu pažljiviji.

Ekipa NP "Fruška gora" bila je i svedok incidenta na putu kada je odron pao direktno na prikolicu kamiona-šlepera, koji je bio ispred auta njihove ekipe.

Tom prilikom niko nije povređen, rečeno je Tanjugu u NP "Fruška gora".

"U jednom trenutku kolona automobila na spuštanju sa Iriškog venca, u levoj traci, počela je da usporava usled odrona, koji je prvo pao na dve prikolice kamiona, zatim između vozila, razbivši se na manje delove, a potom su svi stali, jer je usledio odron manjih razmera. Čuvari prirode NP došli su u rekordnom roku i uklonili veće kamenje nakon čega je saobraćaj nastavljen", rekli su u NP "Fruška gora".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak