Dnevni horoskop za 1. jun 2019.

Republika 01.06.2019 12:06
Dnevni horoskop za 1. jun 2019.
Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Plutona doprineće tome da načinite dobre poslovne poteze koji vam mogu doneti finansijski napredak na dugoročnom nivou. Dominantna tema biće finansije, tako da će vam ovog puta poći za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni cilj.
LJUBAV: Period harmonije u vašem odnosu sa partnerom, ali i pojačane strasti i potrebe za nežnostima. Slobodne Ovnove očekuje sudbinski susret u ovom periodu. Možete se zaljubiti u jednu veoma privlačnu osobu na prvi pogled. Međutim, ne preterujte sa idealizacijom.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju finansija i komunikacija doneće vam bitna dešavanja na finansijskom planu. Povoljan aspekt Venere i Plutona pomoći će vam da se bolje organizujete i da povučete poslovni potez koji će vas povesti u pravcu uspeha.
LJUBAV: Postali ste svesni toga da je između vas i partnera došlo do distanciranja, budući da svako od vas ima previše obaveza. U ovom periodu ćete se potruditi da mu posvetite više vremena. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Sunce i Merkur borave u vašem znaku i doprinose tome da se osećate u svom elementu. Pokazujete efikasnost na poslu, a zbog toga ćete biti posebno pohvaljeni od nadređenih. Uspeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom i uslužnim delatnostima.
LJUBAV: Ovaj period će vam pružiti priliku da unesete neke nove elemente u vaš odnos sa partnerom. Uspešno ćete prevazići jedan raniji problem, a poći će vam za rukom i to da ostvarite jedan zajednički cilj. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.
ZDRAVLJE: Muče vas alergije.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Plutona doprineće tome da poboljšate poslovnu komunikaciju sa poslovnim partnerima. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade sa klijentima, a takođe postoji mogućnost da steknete veću popularnost kroz javne nastupe. Uspeh vas očekuje kroz prezentacije i u okviru pregovora.
LJUBAV: Daleko bogatiji društveni život obeležiće ovaj period. Mnogo više ćete izlaziti sa partnerom, a to će doprineti poboljšanju opšte atmosfere između vas. Između vas će doći do obnavljanja starog žara.
ZDRAVLJE: Probavne tegobe.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Povoljan aspekti Venere i Plutona doneće vam na početku meseca uspeh u okviru uslužnih delatnosti i dizajna. Vaša intuicija će biti pojačana, tako da ćete investirati u prave stvari, koje će vam kasnije doneti značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje vas sklapanje nove saradnje.
LJUBAV: Ovaj period je povoljan i doprineće tome da se vaš odnos sa partnerom u velikoj meri poboljša. Provodićete mnogo više vremena zajedno i tako nadoknaditi vreme izgubljeno kada ste bili previše zauzeti poslovnim obavezama.
ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ovaj period Devicama donosi uspeh kroz saradnju sa inostranstvom, kao i mogućnost unapređenja kroz profesionalno usavršavanje. Poseban uspeh očekuje Device koje se bave trgovinom, prosvetom ili rade u salonima za ulepšavanje. U ovom periodu očekuje vas veoma važan poslovni sastanak.
LJUBAV: Ovaj period može vam doneti nesuglasice i nesporazume sa partnerom. Drugačije sagledavate vašu zajedničku budućnost, a ti potpuno različiti stavovi mogu se vremenom sve više zaoštravati. Biće neophodan otvoren razgovor i kompromis.
ZDRAVLJE: Bez promene.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Ovaj period je povoljan za unapređenje finansijske situacije. Povoljni aspekti Venere i Plutona donose vam priliku da investirate na način koji će vam doneti značajan finansijski dobitak. Ukoliko imate nameru da započnete sopstveni biznis ili da promenite posao, period je idealan.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu, pa ćete odlučiti da mnogo konstruktivnije provodite zajedničko vreme. Poći će vam za rukom da sprovedete adaptaciju stambenog prostora ili da odete na neko zanimljivo putovanje.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Plutona Škorpijama će doneti uspeh kroz uslužne delatnosti i rad sa klijentima. Dobar osećaj za pravac poslovanja omogućiće vam da donesete prave odluke u pravom trenutku, kao i da investirate na najbolji mogući način. Uspeh vas očekuje u poslovnim pregovorima.
LJUBAV: Ovaj period postavlja vas u jednu eksperimentalnu fazu, u okviru koje će se na ispitu naći vaša i osećanja vašeg partnera. Videćete šta je to što zaista osećate jedno prema drugome. Promenljivost raspoloženja može da doprinese razmiricama.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Povoljan aspekt planeta doneće vam uspeh u okviru poslovnih sastanaka i proširenju kruga poslovnih saradnika. U velikoj meri ćete uspeti da poboljšate komunikaciju, tako da ćete poseban uspeh postići u okviru trgovine, prosvete ili izdavačke delatnosti. Izborićete se za uslove koji vama odgovaraju.
LJUBAV: Povoljan aspekt Venere i Plutona početkom meseca unosi veću harmoniju u vaš odnos sa partnerom. Očekuje vas zajedničko putovanje i trajna stabilizacija vašeg odnosa. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo na putovanju.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Plutona donose vam uspeh u okviru kreativnih zanimanja, dizajna, menadžmenta i trgovine. Sada je pravi trenutak da sprovedete u delo svoje najsmelije ideje. Ovaj period doneće vam pozitivne rezultate reorganizacije koja se sprovodi u okviru vaše firme. Očekuje vas napredak u karijeri.
LJUBAV: Ovaj period doprinosi poboljšanju kvaliteta vašeg odnosa sa partnerom, pa ćete mnogo više vremena provesti u konstruktivnim razgovorima. Poći će vam za rukom da ostvarite jedan zajednički poduhvat.
ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Tokom ovog perioda poći će vam za rukom da završite rad na jednom dugoročnom projektu. Za to vas očekuju pohvale od nadređenih i vaših kolega. Ukoliko imate neki originalni plan ili ideju za početak biznisa, ovo je pravi trenutak da krenete sa sprovođenjem u delo. Budite oprezni sa investicijama.
LJUBAV: Ovaj period nije povoljan u okviru vašeg odnosa sa partnerom, pa su moguće nesuglasice u sprovođenju vaših zajedničkih ciljeva. Zbog toga su moguće česte razmirice, a jedini izlaz se nalazi u kompromisnom rešenju.
ZDRAVLJE: Solidno.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Povoljan aspekt planeta na vas će uticati tako što će poboljšati vaše odnose sa poslovnim partnerima. Započećete rad na jednom dugoročnom projektu, koji će vam kasnije doneti značajan finansijski dobitak i stabilizaciju, ali i pohvale od strane saradnika. Ovo je povoljan finansijski period.
LJUBAV: Nesuglasice između vas i partnera obeležiće ovaj period. Vaši stavovi u pogledu bitnih stvari u potpunosti se razlikuju, a s vremenom vaše razlike se mogu još zaoštriti. U tom smislu, biće neophodno kompromisno rešenje.
ZDRAVLJE: Prehlada.                                        


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak