Nećete moći da zaustavite suze! Ovaj momak je rasplakao je svet

Alo 31.05.2019 10:41
Nećete moći da zaustavite suze! Ovaj momak je rasplakao je svet


Kodi Li je momak kom je pošlo za rukom da rasplače svet! Njegov nastup je dirnuo milione, pogotovo jer je reč o mladiću posebnim potrebama.Ovo je bila još jedna od onih audicija - koje diraju u dušu, teraju vas da se rasplačete i na kraju naglas vičete u ekran od sreće. 

U američkoj verziji Talenta na binu je stao Kodi Li, momak koji ima 22 godine, slep je i autističan. Na binu ga je izvela mama i nakon par razmenjenih reči i suza ponosne mame, Kodi je seo za klavir i desilo se čudo. 

Žiri je plakao, publika je plakala, na kraju je pritisnut i zlatan taster, a onda se oduševljenje prelilo na društvene mreže.

"Kodi je slep i autističan... Brzo smo shvatili da voli muziku. Slušao bi s ogromnim uživanjem. Zaplakala sam kad sam shvatila da je pravi zabavljač! Kroz muziku i pevanje uspeva da se izbori u ovom svetu. Kad si autističan teško ti je da radiš šta i ostali... Život mu spasava to što svira", rekla je majka Tina pred fantastičan nastup, o kojem će se još dugo pričati. Poslušajte u nastavku kako zvuči ovaj momak.


Koliko su svi oduševljeni Kodijem, tvrdi činjenica da su društvene mreže usijane od komentara.

"Kakav talenat", "Ovaj momak je pravo čudo", "Imam potrebu da ga zagrlim! Ne prestajem da plačem", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Tviteru. 

I naša pevačica Marija Šerifović nije krila svoje impresije. Ona je na društvenoj mreži Tviter podelila snimak Kodijevog nastupa i u opisu dodala emotikone koji dočaravaju koliko je oduševljena.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak