Радови на раскрсници Булевара ослобођења и Футошке улице

Дневник 29.05.2019 20:54
Радови на раскрсници Булевара ослобођења и Футошке улице


Због улегнућа на коловозу, Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана” је око 13 часова почело радове у зони раскрснице Булевара ослобођења и Футошке улице.Како смо незванично сазнали на лицу места, део код скретања с Булевара на Футошку улицу у зони раскрснице је затворен да би се открио узрок пукотине на путу. Радови би требало да трају најкасније до 7. јуна, али незванично, могуће је да буду завршени и пре.

И режим вожње је  промењен, па возачи не могу да скрећу с Булевара ослобођења у Футошку улицу. Односно, из правца Улице Новосадског сајма ка Булевару цара Лазара возила могу да саобраћају једном траком право, док из правца Јеврејске могу да настављају право у Футошку улицу.

Deo kod skretanja s Bulevara na Futošku ulicu u zoni raskrsnice je zatvoren da bi se otkrio uzrok pukotine na putu Foto: V. Fifa
Фото: Део код скретања с Булевара на Футошку улицу у зони раскрснице је затворен да би се открио узрок пукотине на путу Фото: В. Фифа

И аутобуси ЈГСП-а „Нови Сад” на линијама 52, 53, 54, 55 и 56 возе другим путем. У смеру из града ка Ветернику, Футогу и Бегечу аутобуси  се од Железничке станице крећу Булеваром ослобођења до Улице Новосадског сајма, у коју скрећу, затим ће ићи у Хајдук Вељкову до Футошког пута, одакле ће настављати уобичајеном трасом. На измењеном делу пута користиће се већ постојећа стајалишта. У правцу ка граду траса кретања биће непромењена. По завршетку радова линије ће бити враћене на редовну трасу.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak