Rat pevačica se nastavlja: Mozga nemaš, idi drži dijetu

Mondo 28.05.2019 18:05
Rat pevačica se nastavlja: Mozga nemaš, idi drži dijetu


Nove uvrede u estradnoj svađi! Andreana i Gabrijela žestoko zaratileGabrijela joj je odgovorila na isti način, ali je onda imala potrebu i da Andreani "lično" putem društvenih mreža kaže šta misli o njoj i celoj situaciji...

"Draga koleginice Andreana Čekić, ne znam koji je tvoj razlog da mi se nakačiš niotkuda i ni zbog čega, ali 'ajde da pokušamo da saznamo! Ako si već u nešto ubeđena i tvrdiš da je tačno, zbog čega tvoji napadi nisu krenuli onda kada si počela da 'sumnjaš' u bilo šta? Sada si odjednom rešila da ne želiš nešto da trpiš. Umesto da se pozabaviš time i da se razvedeš od jednog, a drugog da razvedeš, ti se baviš mojim životom. Aman ženo, idi drži neku dijetu, treniraj, radi nešto pametno (to ti je moj prijateljski savet)", napisala je Gabrijela u okviru svog Instagram Storija i dodala:

"Od svega Bog ti je dao jedino glas, pošto mozga očigledno nemaš, jer da imaš, rešila bi ovo drugačije, ne preko novinara! Ali Bože moj... marketinga nikad dosta. Što je najgore, gotivila sam te jako, kao što gotivim svaku svoju koleginicu i u meni nema ni grama sujete, jer sam izuzetno zadovoljna sobom. Sada već mogu da kažem da za kolegijalnost ne znaš, a još manje za ljudskost. Trpim te mesec dana, ni na jednu tvoju optužbu nisam reagovala, ali moram, bezobrazluk minus beskonačno."

Andreana se još uvek nije oglasila povodom te poruke, ali je možda rekla već i previše...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak