Helena Bonam Karter 'fura' 20 godina mlađeg frajera

Mondo 28.05.2019 12:36
Helena Bonam Karter 'fura' 20 godina mlađeg frajera


Nakon braka sa slavnim rediteljem, glumica je ponovo srećna u ljubaviGlumica Helena Bonam Karter je pokušala da sakrije što više svoj privatni život nakon razlaza od reditelja Tima Bartona 2014. godine. je pokušala da sakrije što više svoj privatni život nakon razlaza od reditelja Tima Bartona 2014. godine.

Ali, nedavno su je paparaci "uhvatili" kako u Njujorku šeta sa 20 godina mlađim dečkom Rijem Dagom Holmboem.

Britanska glumica, koja je pre neki dan proslavila 53. rođendan, izgledala je "zaneseno u ljubavi" sa piscem koji ima 32 godine. Njih dvoje su tokom šetnje razmenjivali poljupce i držali se za ruke.

Helena Bonam Karter 'fura' 20 godina mlađeg frajeraHelena Bonam Karter 'fura' 20 godina mlađeg frajera Helena Bonam Karter 'fura' 20 godina mlađeg frajeraHelena Bonam Karter 'fura' 20 godina mlađeg frajera

dailymail.co.uk

Strani mediji pišu da je Helena započela vezu sa ovim mlađim akademikom prošlog leta nakon što ga je upoznala na svadbi kod zajedničkih prijatelja.

"Svi su mislili da je prolazna stvar, ali izgleda da su se baš zagrejali jedno za drugo. Mnogi ljudi su se iznenadili što je Helena našla nekog ko je mlađi i iz druge 'priče', ali drugi i nisu toliko iznenađeni jer je u njenoj prirodi da radi neočekivane stvari", rekao je izvor za "Mail".

Helena je bila u nekonvencionalnoj trinaestogodišnjoj vezi sa Bartonom, a zajedno imaju dvoje dece - Bilija (15) i Nel (11). Ostali su dobri prijatelji i često provode vreme zajedno sa decom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak