Ana je bila velikodušna! Bratu i snajki poklonila 'sitnicu'

Telegraf 28.05.2019 12:27
Ana je bila velikodušna! Bratu i snajki poklonila 'sitnicu'


Ana Ivanović snajki Dragani i bratu Milošu za svadbu poklonila 'sitnicu' od 2 miliona evra Nekada najbolja teniserka sveta, koja je tokom karijere zaradila 98 miliona evra, volela bi da njena deca i naslednici Džajke i Miloša rastu zajedno.Dragana, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i brat Ane Ivanović, Miloš, venčali su se u subotu, 25. maja, u prestižnom beogradskom hotelu, a svadbi je prisustvovalo 250 zvanica.

Bivša teniserka nije žalila kada je u pitanju svadbeni poklon te je odrešila kesu, a kako se priča bratu i snajki navodno je poklonila vilu na Majorki koja vredi 2 miliona evra.

- Ana je bratu i snajki kupila kuću u komšiluku svoje vile, mondenskom naselju Son Vila na Majorki. Dvospratnica ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, dnevni boravak i igralište za decu. Košta dva miliona evra - otkriva izvor.

Nekada najbolja teniserka sveta, koja je tokom karijere zaradila 98 miliona evra, volela bi da njena deca i naslednici Džajke i Miloša rastu zajedno.

- Ana smatra da je taj kraj savršen za podizanje porodice, pa je rešila da se tamo preseli kad se njen muž fudbaler Bastijan Švajnštajger penzioniše. Ona sa Bastijanom ima jednogodišnjeg sina Luku, a sada čekaju još jednu bebu. Pošto je i Dragana trudna, želja joj je da svi žive kao velika srećna porodica - objašnjava naš sagovornik. 
On dodaje da su mladenci zaradili gomilu novca na luksuznom venčanju, kom je prisustvovalo oko 250 gostiju.

- Džajka i Miloš su dobili nekoliko umetničkih slika, a svi ostali gosti su im poklanjali pare. I ja sam odneo kovertu. Mislim da niko u nju nije stavio manje od 1.000 evra - ispričao je izvor.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak