Prva fotografija porodice Ivanović - Džajić, nedostaje samo ON

Blic 27.05.2019 12:18
Prva fotografija porodice Ivanović - Džajić, nedostaje samo ON


Juče je bio najsrećniji dan za porodicu Džajić i Ivanović. Brat naše teniserke i ćerka slavnog fudbalera pred velikim zvanicama i svedocima izgovorili su sudbonosno „da“. Dragana Džajić i Miloš Ivanović sinoć su pripremili gala venčanje, a na proslavi pored sportske elite bili su i njihovi najmiliji.



Bajkovito venčanje Dragane Džajić i Miloša Ivanovića proteklo je u izuetnom raspoloženju mladenaca i svih njihovih gostiju, a jedna fotografija nastala u hotelu, gde je svadba upriličena, celoj porodice je ipak najdraža.

Porodica na okupu 
Porodica na okupu

Mladenački par okružen je svim članovima najuže porodice, izuzev opravdano odsutnog Bastijana Švajnštajgera, supruga Ane Ivanović, koji nije mogao da propusti utakmicu. Fotografija je prvenstveno pokazala nasmejana lica članova dve uspešne i ugledne beogradske porodice i sreću zbog tek sklopljenog braka Dragane i Miloša.

Mladoženjin otac Miroslav Ivanović u naručju drži unuka Luku, dok pored njih blista dečakova prelepa mama Ana, ponovo u blaženom stanju.

Draganina sestra sa svojim naslednikom u naručju prigrlila je zeta i pokazala da u novoformiranoj porodici vladaju poštovanje i ljubav.

Između Branke i Dragana Džajića je izabranik njihove starije ćerke Sanje, Vladimir Vranješ, dok je Anina i MIloševa mama, Dragana Ivanović od juče zvanična svekrva Dragane Džajić Ivanović ostala zaklonjena većim delom.


Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak