Dragana Džajić pred svadbu produžila bradu

Republika 28.05.2019 12:02
Dragana Džajić pred svadbu produžila bradu


Svadba Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, koja je u subotu upriličena u jednom beogradskom hotelu, i dalje je glavna tema u estradnim krugovima. Ali jedan detalj je zamalo promakao svima...Kako naš izvor ekskluzivno za Srpski telegraf tvrdi, Džajićka, koja je svom prezimenu dodala prezime Ivanović, nekoliko dana pred svadbu se podvrgla estetskoj intervenciji produženja brade. 

- Novopečena mlada je uz pomoć svojih drugarica došla do broja doktorke koja se bavi estetskom hirurgijom. Odmah nakon toga ju je pozvala i zakazala svoj termin jer je želela da za svadbu izgleda što je bolje moguće. Jedina stvar koje se plašila je to da li će imati otoke jer se datum svadbe bližio. Nakon što je doktorka uverila da ih neće imati, ćerka slavnog fudbalera nije mnogo razmišljala i uradila je zahvat. Odmah nakon produženja brade pomoću filera Dragana je bila zadovoljna rezultatima, bila je jako srećna što je sve ispalo baš onako kako je planirala. Dodatni podstrek joj je dalo to što su kod iste doktorke bradu uradile i Bojana Rajić i Emina Jahović - zaključuje naš izvor.

Podsećanja radi, Džajinoj ćerki ovo nije prva intervencija koju je radila. Imala je ona dosad nekoliko plastičnih operacija lica, preko nosa, jagodica, zatezanja i košenja očiju do usana, a evo sada i brade. Mnogi tvrde da je preterala i previše izdužila bradu, ali Dragana se mnogo ne obazire na komentare.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak