Zlata Petrović: Verujem u ljubav

Glossy 27.05.2019 14:45
Zlata Petrović: Verujem u ljubav


Iako su je majka i očuh sa samo šesnaest godina udali bez pitanja, ona je pronašla sreću!Zlata Petrović rođena je u Beogradu, a odrastala je s majkom i očuhom. Prvi put se udala protiv svoje volje kad joj je bilo samo četrnaest godina, a kako su tada mediji brujali, očuh i majka su odlučili da je udaju za dečka iz njihovog sela, a nju nisu pitali za mišljenje.

Nakon dve godine braka Zlata Petrović je napustila muža i udala se za pevača folk muzike Hasana Dudića s kojim je dobila sina Mikija. 

Nakon razvoda od Hasana Dudića, Zlata se udala za voditelja Zorana Pejića Peju, s kojim ima sina Jovana, a ni ovaj brak nije bio uspešan. 

"Bila sam ljubavnica pet godina. Nisam htela da ga razvedem. Uvek sam ja zarađivala, bila sam sebi muškarac. Zato mnoge žene moraju da ćute, da bi dobile bunde. Posle na kraju shvate da je život prošao, a one su zbog krpica ćutale. Brak mora da se raspadne. Ili će doći neka tamo i pokazati istinsku i pravu ljubav tom čoveku, e zato biva ovo što se dešava", rekla je pevačica u jednoj emisiji. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak