Skandal u Kanu: Obezbeđenje razdvajalo 'malog' Bekama i devojku

Mondo 26.05.2019 17:14
Skandal u Kanu: Obezbeđenje razdvajalo 'malog' Bekama i devojku


Bruklin Bekam, sin poznatog fudbalera i modne kreatorke, napravio je javni skandal sa manekenkom usred KanaSin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (20), i njegova devojka manekenka Hana Kros (22) napravili su skandal u jednom elitnom restoranu tokom Filmskog festivala u Kanu.

Par je u toku podneva seo u otvoreni restoran ispred hotela, gde su naručili piće, a potom stravično počeli da se svađaju, prenose strani mediji. Počeli su da viču jedno na drugo, da se svađaju, a Hana je u jednom trenutku uzela svoj telefon i okrenula se besno od Bruklina.

"Prolaznici su bili šokirani kada su videli da se Bruklin i Hana žestoko svađaju pred svima. U jednom trenutku je ona počela da plače i vrišti, iako su bili na otvorenom", rekao je izvor za "The Sun", i dodao da je par razmenjivao i uvrede.

U tom trenutku je reagovalo i obezbeđenje, koje je razdvojilo par. Odmah su obavešteni i Dejvid i Viktorija Bekam o incidentu koji se dogodio, a njih dvoje su ozbiljno zabrinuti zbog "toksične veze" koju ima njihov sin.

"Hana jako teško podnosi Bruklinov status i sve što sa sobom nosi zabavljanje sa članom porodice Bekam, dok je Bruklin veoma ljubomoran i ne podnosi mušku pažnju koju Hana dobija. Takođe, izuzetno ga nervira što ona ne želi da potpiše ugovor o poverljivosti, koji će najpre zaštititi njegove roditelje", završava izvor.

Ipak, svađa navodno nije eskalirala u fizički obračun, a par se nakon toga pomirio i nastavio dalje s provodom u Kanu.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak