Užasna porodična tragedija u Molu: Muž polio ženu benzinom i zapalio, zatim pokušao samoubistvo

Telegraf 26.05.2019 15:52
Užasna porodična tragedija u Molu: Muž polio ženu benzinom i zapalio, zatim pokušao samoubistvo


Užasna porodična tragedija desila se sinoć u mestu Mol u Bačkoj. Prema nezvaničnim informacijama motiv ove nesreće je najverovatnije bila ljubomora.Velika porodična tragedija dogodila se u noći između petka i subote u opštini Mol, na severu Banata, kada je Karolj Ludman (58) u porodičnoj kući, suprugu Slavicu (47) najpre polio benzinom, a potom zapalio.

Potom je sebi ubrizgao veću količinu insulina, jer je bio dijabetičar, verovatno, očekujući da će tako i sebe uništiti. On se sada nalazi u bolnici, ali ne znog insulina već zbog opekotina koje je zadobio pokušavajući da spase ono što se spasiti može.

Nesrećna žena nažalost pronađena je bez znakova života, njeno izgorelo telo poslato je na Institut za sudsku medicinu , dok je K.L. u teškom stanju prebačen u bolnicu u Senti. Prema još nezvaničnim izjavama, do porodične tragedije je došlo, kako se pretpostavlja , zbog ljubomore. K.L. je u naletu besa, u noći između petka i subote, svoju suprugu polio benzinom, da li je kasnije pokušao da ugasi požar jer je uvideo do kakve tragedije je došlo, utvrdiće dalja istraga.

Prema izjavama komšija koji su u kasnim satima videli dim i vatru koja dolazi iz porodične kuće supružnika, niko nije ni pretpostavljao kakva se tragedija odigrala u ovom domu. Nakon dolaska vatrogasne jedinice, požar je saniran, a deo pokućstva je potpuno izgoreo. U PU u Kikindi prijavljena je porodična tragedija u kojoj je jedno lice preminulo, dok je drugo u teškom stanju.
Slavica, žrtva

Muž nije mogao da joj oprosti što izlazi sa drugaricama i provodi se, Foto: Privatna arhiva

Mnogo je još nepoznatih detalja ove tragedije koja je potresla Mol i okolinu, a zbog svoje surovosti i sevreni Banat. Nagađa se i da je Karolj benzin uzeo iz kanistra koji se nalazio u kolima. Istražnim organima možda će sve biti jasnije ako od Karolja Ludmana uspeju da dobiju izjavu, jer se on sada nalazi u šok sobi Opšte bolnice u Senti. Lekari su mu spasili život, ali još nije u stanju da govori o onom što je učinio.

Komšije su šokirane onim što se dogodilo i nisu želeli javno da komentarišu ovu užasnu tragediju. O Karolju i Slavici lepo su pričali:

- Ona je bila spremačica u seoskoj osnovnoj školi, a Karolj je uslužno postavljao svadbarski šator. U ovom delu Bačke organizovao je mnoga svadbena veselja. Nekada je radio u restoranima. Rodom je iz Bečeja, a u Molu je osnovao porodicu. Njih dvoje imaju sina. Karolje je bio vredan, dosta je radio ikao je dijabetičar. Mislili smo da lepo žive – bilo je sve što su komšije htele da kažu.

Prema nekim informacijama, Ludmanovi nisu imali sukoba za koje bi znale socijalne ili druge ustanove, nije bilo prijava policiji za nasilje u porodici, pa nije jasno šta je isprovociralo Karolja da na ovako strašan i surova način usmrti svoju ženu.

LJUBOMORA UZROK?

Karoljn i Slavica imaju sina Sašu, za kojeg komšije kažu da je fin, dobar i lepo vaspitan mladić. Međutim, kao mogući uzrok ove tragedije spominje se i Karoljova ljubomora, je je, navodno, Slavica u poslednje vreme izlazila sa drugaricama i na društvenim mrežama objavljivala fotografije.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak