Od trostrukog ubice ni traga ni glasa: Sin ključni svedok protiv oca monstruma

Alo 26.05.2019 13:55
Od trostrukog ubice ni traga ni glasa: Sin ključni svedok protiv oca monstruma


Janković isplanirao svoj krvavi pir i nabavio automobil kojim je i pobegao! Jezivi detalji osvanuli!Kako saznajemo, uprkos policijskim naporima i blokadi Novog Sada tokom gotovo celog jučerašnjeg dana, Janković još nije pronađen. Ne isključuje se mogućnost da je Janković pobegao preko granice

Policija traga za Goranom Jankovićem (36) iz Novog Sada koji je u petak oko osam sati ujutro udarcima macolom ubio svoju suprugu Mirjanu Pajić Janković (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu (57) Pajić. Janković se sumnjiči da je jezivi zločin počinio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom!

Kako saznajemo, uprkos policijskim naporima i blokadi Novog Sada tokom gotovo celog jučerašnjeg dana, Janković još nije pronađen. Ne isključuje se mogućnost da je Janković pobegao preko granice. Zbog potrage za Jankovićem Novi Sad su nadletali i policijski helikopteri, izlazi su bili zatvoreni, a ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je prekjuče da postoje određene indicije o Jankovićevom kretanju i da se očekuje da on uskoro bude uhapšen.

Intenzivna potraga za trostrukim ubicom, čiji je brutalan zločin juče šokirao Novosađane, ali i celu Srbiju, i dalje je u toku.

- Sumnja se da je Janković do detalja isplanirao svoj krvavi pir i nabavio automobil kojim je i pobegao. Jankovićev „opel“ ostao je u njegovom dvorištu, što ukazuje na to da je on računao da će za njim biti pokrenuta potraga. Sumnjamo da se ciljano u ranim jutarnjim satima dovezao do kuće tasta, počinio zločin i onda, nadajući se da njegovo zlodelo neće biti brzo otkriveno, pobegao preko granice. Pitanje je da li je on možda zamolio i nekog da mu pomogne da dođe do Hercegovine jer tamo ima dosta rođaka i prijatelja. Prema zvaničnim podacima, Janković nije prešao državnu granicu, ali to ne znači da se nije ilegalno prebacio. Proveravamo sva moguća scenarija, od toga da se krije u blizini, pa i da je sam sebi negde presudio. Mada sumnjamo u tu poslednju mogućnost jer je utvrđeno da je on pomalo egoističan - rekao je sagovornik „Alo!“.

On navodi da je Janković voleo oružje i čak je i sina kad je imao oko šest godina vodio u streljanu kako bi ga naučio da puca. Tim činom se pohvalio i na Fejsbuku, a kao potpis za sliku napisao: „Tajin ubica.“

Prema nezvaničnim saznanjima, Janković je bio posesivno ljubomoran i navodno je znao da optužujte suprugu da ga vara. Poslednji put kada je bio nasilan, prijavila ga je i sa decom otišla kod roditelja. Nije želela sa njim da komunicira i u toku je bio postupak za razvod braka.

Kako „Alo!“ saznaje, Mirjanini sinovi od osam i deset godina nalaze se kod ujaka Mladena Pajića u stanu.

- U šoku su. Sa starijim sinom od deset godina, koji je gledao zločin svog oca, razgovarali su psiholozi i dali preporuku da se on zasada ne ispituje jer dete još nije došlo sebi - kaže izvor „Alo!“ blizak istrazi.

Kobnog jutra dečaka su probudile gungula i svađa, a onda je video kako otac mu otac ubija majku, dedu i baku.

- Ne zna se kojim je redosledom Goran ubijao žrtve. Verovatno je najpre nasrnuo na suprugu Mirjanu, a njen otac je skočio da je zaštiti. Pretpostavlja se da je Goran najpre ubio tasta, a posle suprugu i taštu - kaže naš sagovornik. 

Kako saznajemo, ujak će posle završetka istrage podneti zahtev za usvojenje i starateljstvo jer hoće da se brine o dečacima, a ima i dečaka od dve godine.

Juče su i dalje jake policijske snage motrile na kuće ubice i porodice Pajića. Razdaljina između kuće je oko kilometar i po.

Doživotni zatvor za ubice tek u decembru

Kazna doživotnog zatvora, pripremanje teškog ubistva, kao i sve druge izmene i dopune Krivičnog zakonika koje je prošle sedmice usvojila Skupština Srbije, stupaju na stanu 1. decembra, što znači da će nove odredbe moći da se primene tek nakon ovog datuma. Početak decembra za primenu zakona predviđen je samim zakonskim izmenama objavljenim na sajtu Skupštine Srbije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak