Poslednja prolećna 'Cvetna pijaca' u petak i subotu kod Spensa

Moj Novi Sad 22.05.2019 16:42
Poslednja prolećna 'Cvetna pijaca' u petak i subotu kod Spensa


Manifestacija 'Novosadska cvetna pijaca' poslednja ovog prolećnog ciklusa, održaće se u petak i subotu, 24. i 25. maja 2019. godine, javljaju iz Pokreta gorana Novog Sada.– Tokom ovog proleća smo imali promenljive vremenske (ne)prilike i u dogovoru sa našim izlagačima organizujemo poslednju "Novosadsku cvetnu pijacu". Našim izlagačima, sugrađanima i sugrađankama želimo da se zahvalimo na poverenju i lepoj saradnji tokom ovih cvetnih manifestacija – navodi se u pozivu.

Na "Novosadskoj cvetnoj pijaci" se može pronaći raznovrsno sezonsko cveće, sadnice četinara i lišćara, perena, kaktusi, rasad, začinsko bilje, sobne vrste biljaka, oprema za sadnju i baštu. Nakon predaha od kupovine cveća, najbolje je svratiti i kupiti nešto slatko, slano ili zdravo, ručno proizvedeno i ukrasno, preporučuju organizatori

– Cilj organizovanja ovih manifestacija je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Кroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost. Pozivamo sve sugrađane i sugrađanke da nas posete na platou ispred Spensa u petak i subotu kako bi uživali u lepom vremenu, nabavili sve što im je potrebno za domove i na taj način doprinesu podizanju kulture sadnje i ozelenjavanja – kaže se u saopštenju Pokreta gorana Novog Sada. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak