Vreme joj je za penziju: Madonin nastup na Evrosongu razočarao milione

Novosti 22.05.2019 16:39
Vreme joj je za penziju: Madonin nastup na Evrosongu razočarao milione


Kraljica popa pojavila se u kostimu Žan Pola Gotjea, koji je i lično došao da isprati njen nastup u Tel Avivu.KRALjICA pop muzike Madona (60), u kreaciji Žan-Pola Gotjea, ukrala je šou u subotnjem finalu "Evrosonga", a njeno izvođenje 30 godina starog hita "Like a prayer" i premijerno dueta "Future" sa Migosom Kvevom, sa novog albuma "Madam Iks", bilo je kontroverzno iz dva razloga. Njen šou imao je političku poruku, kada je pred kraj nastupa kazala "Nikada ne potcenjuj moć muzike da okupi ljude" i pozvala sve ljude da se "probude", pre nego što se par plesača, ona sa izraelskom zastavom na leđima, a njen partner sa palestinskom zastavom, nakratko zagrlio.

I nisu joj oprostili što nije otpevala bar još jedan stari hit - za sve generacije.

Organizatori "Evrosonga" juče su se oglasili saopštenjem, u kome su naveli da su dve Madonine igračice u direktnom prenosu kratko pokazale izraelsku i palestinsku zastavu na poleđini svoje odeće:
- Ovi elementi njenog performansa nisu bili deo proba. Igrači nisu imali zastave na probama. "Pesma Evrovizije" nije politički događaj i Madona je bila svesna toga, stavljeno joj je do znanja.
Juče je reagovala i izraelska ministarka kulture Miri Regev, rekavši da je palestinska zastava na leđima Madoninih igrača u Tel Avivu bila greška:

- To je bila greška, ne možemo mešati politiku i kulturni događaj, sa svim dužnim poštovanjem Madone.

Drugi razlog za kontroverzu je što je, uprkos delu oduševljenih fanova, većina gledalaca primetila da je Madona prilično falširala i promašila intonaciju. Zbog toga su njeno vokalno izvođenje proglasili lošim, a nisu retki ni oni koji su konstatovali da je vreme da ode u penziju.

Samo neki od komentara: - Da li je od plastike?

- Da li je ovo stvarno Madona ili je njena loša zamena?

- Loš autotjun.

- Vreme joj j e da ode u penziju.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak