3 saveta kako da crni stajling učinite prolećnim

Cosmopolitan 21.05.2019 21:18
3 saveta kako da crni stajling učinite prolećnim


Poigrajte se detaljima u boji i nema greške...Kada je odeća u pitanju, sa crnom bojom ne možeš pogrešiti. To je definitivno najzahvalnija boja koju možeš nositi - pristaje baš svima, vizuelno sužava i lako se kombinuje sa svim drugim bojama. Prema tome, "all black" stajling zvuči savršeno, zar ne?

Ipak, nekako nam se čini da je urezano mišljenje da je rezervisan za hladne i tmurne dane. Odlučile smo da razbijemo taj mit i dokažemo suprotno. 

U nastavku donosimo tri ideje kako svoj crni stajling možeš da učiniš prolećnim, a tajna je u modnim dodacima:

Bele patike

Osim što su trendi same po sebi, bele patike napraviće odličan kontrast u kombinaciji sa crnim stajlingom. Možeš ih nositi uz jednostavne kombinacije poput crnih farmerica i klasične majice, ali i uz odelo, suknje ili haljine. Sa njima ne možeš pogrešiti! Što se tiče modela patika, izbor je na tebi. Odaberi onaj koji ti najviše odgovara. U slučaju da baš nikako ne voliš patike, isti efekat postići ćeš sa bilo kojim drugim belim parom obuće.

Šarena marama

Postoji li išta što nas podseća na proleće više od šarene marame?! Ovaj dodatak daje poseban šarm baš svakom outfitu, a najbolje dolazi do izražaja u monokromatskim kombinacijama. Marame su još jedan u nizu povratničkih trendova iz devedesetih. Mogu se nositi na nekoliko različitih načina - oko vrata, u kosi, na torbi ili oko struka umesto remena. Uz to se mogu nositi na bezbroj različitih kombinacija. U radnjama su dostupne u različitim bojama i sa različitim printovima, a ovoga proleća vredi samo jedno pravilo - što šarenije, to bolje! 

Upečatljiva torba

Verujemo da ćete se sve složiti da upečatljiva torba može začiniti svaku kombinaciju pa tako i - "all black". U trenutku će uneti živost u crni stajling i učiniti ga efektnim. Budući da se crna odlično slaže sa svim bojama i printovima, na raspolaganju imaš zaista veliki izbor različitih torbi. Torba može biti upečatljiva zahvaljujući neobičnom obliku, jarkim bojama, šarenim printovima, različitim teksturama... Važno je samo da bude što otkačenija!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak