Molim? Svi se krste kada čuju koje ime su Kim i Kanje odabrali za sina

Republika 21.05.2019 13:58
Molim? Svi se krste kada čuju koje ime su Kim i Kanje odabrali za sina


Najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest poznati su po tome što deci daju neobična imena. Tradiciju nisu prekršili ni ovaj put - naprotiv. Otkrili su kako im se zove prinova i ljudi ne prestaju da komentarišu.Nort, Seint i Čikago dobili su mlađeg brata nedavno, a Kim je konačno otkrila i kako se zove prinova - Psalm.

Kim je to otkrila na Tviteru, podelivši sliku poruke koju je poslala Kanjeu.

- Predivan Majčin dan. Stiglo je naše četvrto dete i blagosloveni smo preko svake mere. Imamo sve što nam treba - piše uz sliku.

U pitanju je staro hebrejsko ime koje znači "pesma", a ne sumnjamo da je religija uticala na izbor imena, jer Kanje često o sebi govori i sebe predstavlja kao velikog vernika.   

Ipak, kod Psalma je situacija drugačija nego kod prethodno troje dece, jer njihova imena su se na neki način uklapala i sa prezimenom. Kim i Kanje su se igrali sa značenjem reperovog prezimena Vest, koje na engleskom označava zapad, tako da je značenje imena najstarije ćerke, u kombinaciji sa prezimenom, znači "severo-zapad", dok je srednji sin "sveti Vest", a najmlađa ćerka "zapadni Čikago". Kod Psalma ipak nema takve igre reči.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak