Darko Lazić ponovo vozi i pije: Pevač ugrožava svoj život, ali i bezbednost drugih!

Republika 21.05.2019 13:54
Darko Lazić ponovo vozi i pije: Pevač ugrožava svoj život, ali i bezbednost drugih!


Darko Lazić krajem oktobra prošle godine izazvao je tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva preživeo, jer je vozio u alkoholisanom stanju sumanutom brzinom. Iako je rekao da mu je taj događaj promenio život, pevač je ponovo seo za volan.Srpski telegraf došao je do ekskluzivne fotografije na kojoj se vidi pevač kako upravlja vozilom uprkos tome što mu je trajno oduzeta dozvola zbog vožnje u pijanom stanju i nepoštovanja saobraćajnih propisa. Da zlo bude veće, na slici se vidi Lazić kako tokom vožnje ljubi ruku svojoj verenici Marini, koja je u devetom mesecu i uskoro treba da se porodi. Tako Lazić nije ponovo ugrozio samo svoj, nego i život svoje verenice, ali i bebe.

Bliski Darkovi prijatelji u strahu su za njegov život, pa razmišljaju da ga prijave policiji.

- Njegovi drugovi više ne znaju šta da rade sa njim. Plaše se jer znaju kroz šta je prošao i kako je jedva izvukao živu glavu. Kada je ponovo seo za volan, svi su se hvatali za glavu, ali šta će, kad na njega ni porodica ne može da utiče, pa čak ni Marina, koja uskoro treba da se porodi, oni mu tek ne mogu ništa. Najgore od svega je to što on još uvek nije sposoban da hoda, a kamoli da vozi. Još se nije skroz oporavio i nikom nije jasno kako ima hrabrosti da sedne za volan - objašnjava izvor blizak Laziću i dodaje:

- On ide toliko daleko da čak i dete vozi u kolima. Viđali smo ga da dovozi ćerku Lorenu u selo i svi se pitaju kako to Ana Sević dozvoljava i zašto pušta dete u auto sa njim. Darko uopšte ne razmišlja o tome da ne ugrožava samo svoj nego i život deteta, što je skandalozno. Neko mora da ga zaustavi dok ne dođe do stradanja.

Kako dalje saznajemo, pevač se, pored vožnje, vratio i alkoholu. Tako je nedavno uhvaćen na jednoj proslavi kako je popio litar rakije, što je ostavilo u šoku sve prisutne na zabavi! Darko je, inače, još uvek pod terapijom i pije jake lekove, zbog čega nikako ne bi smeo da konzumira alkohol, ali se i o to oglušio.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Darka na broj poznat redakciji, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Vozio motor na moto-skupu

Ne samo da vozi auto, Darko Lazić početkom aprila na moto-skupu vozio je i motor na četiri točka. Na zvaničnoj stranici moto-kluba "Batana" osvanula je slika pevača kako vozi motor uprkos tome što mu je vozačka dozvola trajno oduzeta. Ispod fotografije stoji opis: "Sezona zvanično otvorena". Kakav primer je ovaj moto-klub želeo da da svojim članovima, nismo uspeli da saznamo, budući da se nisu javljali na broj telefona kluba.     

Podsećanja radi, Darko Lazić je 23. oktobra prošle godine imao tešku saobraćajnu nesreću na putu Brestač-Pećinci kada je tokom brze vožnje u alkoholisanom stanju i bez vezanog sigurnosnog pojasa izgubio kontrolu nad vozilom i isprevrtao se u livadu pored puta. Nakon nesreće pevač je u teškom stanju prebačen u KBC Zemun, gde su mu konstatovane povrede opasne po život. Oporavak Darka Lazića bio je težak, pevač je dva meseca proveo u banji, iz koje je izašao na štakama. Samo tri meseca nakon napuštanja rehabilitacionog centra pevač je ponovo seo za volan.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak