Kija Kockar: Nemojte da prolazite pored Vujadina - zatrudnećete

SvetPlus 16.05.2019 18:14
Kija Kockar: Nemojte da prolazite pored Vujadina - zatrudnećete


Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar ne smatra da žene treba da ćute muškarcima kao što je rekla Mirka Vasiljević, ali je naglasila da sa glumicom nije u sukobu kako pišu portali i novine. Nemojte da prolazite pored Vujadina - zatrudnećeteKija je ispričala u emisiji "Premijer" jednu "anegdotu" vezanu sa suruga Mirke Vasiljević, Vujadina Savića:

"Nemam ja nikakav sukob. Ja sam samo rekla svoje mišljenje o nekom njenom razmišljanju.  Ja sam njega jednom videla dok sam radila kao stjuardesa u našoj nacionalnoj kompaniji. Pošto je Mirka tada već imala treće dete, mi stjuardese smo se šalile: "Nemojte da prolazite pored Vujadina - zatrudnećete!"

Ipak, Mirka nije reagovala ni na drugu Kijinu provokaciju. Kad ju je voditelj emisije "Ami dži šou" pitao kako komentariše to što je rijaliti-zvezda osudila njene stavove o vaspitanju dece, glumica je rekla:

" Ima puno pravo da joj se to ne dopada, to mi je potpuno okej. Ja sam u medijima od 13. godine, naučila sam da iz loše kritike izvučem nešto dobro. Nije dobro da me stalno hvale."

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak