Brijanje nogu je noćna mora mnogih žena: Ali ako savladate ove trikove, uvek će biti negovane!

Kurir 16.05.2019 18:06
Brijanje nogu je noćna mora mnogih žena: Ali ako savladate ove trikove, uvek će biti negovane!


Depiliranje i brijanje nogu je leti svakodnevna aktivnost mnogih žena, bez koje se ne može, a koja često ume da zamori i dosadi.Veliki problem imaju one devojke koje imaju problem sa maljavošću i dlake im brzo rastu. Njima je brijanje nogu prava noćna mora. Ako ste jedna od njih, otkrivamo vam nekoliko jednostavnih trikova koji će vam pomoći da se što brže i lakše rešite dlačica, i da vam one što sporije i ređe rastu.

 

Topla kupka

Važno je da ih brijete iz korena ili što bliže njemu. Do korena ćete najlakše doći toplom kupkom koja će omekšati kožu i otvoriti sve pore. Na taj način će se vaše dlačiće najbolje osloboditi, pa ćete ih moći brijati iz korena.

 

Pena za brijanje

Nije namenjena samo za mušku bradu, već i za ovakve probleme. Nakon što ste uživali u kupki, nanesite penu ili gel za brijanje koji najbolje zadržavaju vlagu kože i tako vam omogućiti da skinete dlake najbliže korenu. Pored toga, ovakva sredstva za brijanje sadrže hranjive sastojke koji umiruju nadraženu kožu.

 

Piling

Reč je o pilingu na bazi morske soli. Ona najbolje uklanja mrtve stanice sa površine kože, koje smanjuju delotvornost brijanja brijačem. Sve što se savetuje jeste da se na mokre noge nanese šaka morske soli, trljajući kožu kružnim pokretima.

 

Način brijanja

Zaboravite brijanje dlaka u smeru njihovog rasta. Korenu ćete se najbolje približiti ako se brijete u suprotnom smeru od smera rasta dlaka.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak