Kijanu Rivs: Znam šta se događa posle smrti

Novosti 15.05.2019 21:18
Kijanu Rivs: Znam šta se događa posle smrti


Glumac Kijanu Rivs gostovao je nedavno u emisiji “The Late Show” Stivena Kolberta i predstavljao ostvarenja u kojima radi, da bi u jednom trenutku razgovor skrenuo na filozofiju i smrtnostGlumac Kijanu Rivs gostovao je nedavno u emisiji “The Late Show” Stivena Kolberta i predstavljao ostvarenja u kojima radi, da bi u jednom trenutku razgovor skrenuo na filozofiju i smrtnost, preneo je ''Pipl''.

Pošto je Rivs izneo svoje veoma jednostavno mišljenje o smrti, voditelj je deset sekundi ćutao. Rivs je objašnjavao zaplet filma “Bill & Ted”, u kojem o dvojici glavnih likova i njihovoj sposobnosti da napišu pesmu zavisi ceo svet. “Ako ne uspeju, to je kraj celog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma”, rekao je on.

Voditelj ga je posle toga pitao šta misli da se događa posle smrti. Glumac je razmislio pa odgovorio: “Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati.”

Inače, poznati glumac doživeo je gubite bliskih ljudi u životu. Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio sa porodicom i promenio čak četiri srednje škole. Tada je patio i od disleksije, poremećaja pažnje.

Godine 1993. njegov najbolji prijatelj, River Feniks preminuo je od predoziranja što je snažno uticalo na Rivsa. “Bio je sjajan tip i izvrstan glumac. Tako smo se dobro slagali, strašno mi nedostaje, često mislim na njega”, rekao je tada.

Godine 1998. zatekla ga je još jedna tragedija. Sa svojom tadašnjom devojkom, Dženifer Sim, čekao je dete, ali su bebu izgubili u osmom mesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a posle godinu i po dana Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre koja je obolela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak