Procurelo sve o jeftinijem iPhone modelu

Mondo 13.05.2019 18:04
Procurelo sve o jeftinijem iPhone modelu


Naslednik iPhone XR modela imaće četvrtastu kameru, kao i iPhone XI serijaiPhone XR je tokom prvog tromesečja 2019. (januar-mart) bio najprodavaniji mobilni telefon u SAD i mnogim drugim regionima. Kao takav Apple kompaniji je veoma bitan, pa se na novom modelu, koji će ga zameniti već uveliko radi. Ranije su procureli iPhone XI i iPhone XI Max, a sad je procureo i iPhone XR za 2019. godinu.

I dalje vidimo četvrtastu izbočinu, ali sa dve kamere ovog puta. iPhone XR 2019 ima ekran od 6.1 inč, iste dimenzije, ali tanje kućište, svega 7.8 milimetara. Pretpostavlja se da će kamera biti preuzeta sa iPhone XS modela, koju čine dve kamere od 12 megapiksela - jedna uobičajena i druga telefoto.

Poslednje što se otkriva u ovom talasu curenja informacija jeste novi USB Type-C priključak i 18 vati brzo punjenje, što se poklapa sa prethodnim curenjima. Takođe, dizajn iPhone XI, XI Max i iPhone XR potvrdili su i proizvođači dodatne opreme, čija su providna kućišta, odnosno silikonske maske već procurele i poklapaju se sa dizajnom, koji vidimo i u ovom videu.

Važno je napomenuti da će iPhone XR 2019 biti najjeftiniji iPhone ove godine.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak