Super trikovi za savršeno našminkane oči

Mondo 13.05.2019 17:47
Super trikovi za savršeno našminkane oči


Ako želite da vam oči deluju krupnije i izražajnije, evo kako da se našminkateDa bi vam oči izgledale krupnije, treba da izbegavate da stavljate tamne senke preko celih kapaka. Ako volite dramatične nijanse, nanosite ih oprezno, najbolje jagodicom prsta ili štapićem za uši, da niste bolje definisali oblik oka.

Precizno nanosite senku

Senku bi trebalo da stavljate na samu ivicu kapka, tik iznad linije trepavica, i da je odatle izblendujete ka prevoju kapka, tako da postepeno "bledi". To će vam osvežiti pogled i usmeriti pažnju tamo gde želite.

Mrvica svetlucave senke je sjajan "saveznik"

Uz samu ivicu trepavica u unutrašnjem uglu oka nanesite vrlo malo sedefaste, svetlucave senke, u boji koja odgovara tonu vaše kože, tako da delujete odmornije i svežije.

Pametno birajte maskaru

Kad nađete maskaru koja vam odgovara, držite se nje. Ovo je jedan od kozmetičkih proizvoda na kojem vam se ne isplati da štedite, pošto dobra maskara može da učini čuda kad ste umorni ili se ne osećate dobro.

Uvijte trepavice, a zatim nanesite jedan sloj maskare, sačekajte da se malo osuši i dodajte još jedan sloj.

Sredite obrve

Obrve predstavljaju okvir lica i one privlače pažnju na oči, zato je važno da budu lepe i uredne.

Skratite obrve ako su dlačice preduge, popunite ih olovkom koja je priblična nijansi vaše prirodne boje kose, a zatim na njih nanesite gel koji će ih držati na mestu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak