Mira Škorić: Nikada se neću pomiriti sa Cecom

Mondo 13.05.2019 17:42
Mira Škorić: Nikada se neću pomiriti sa Cecom


Folkerke su nekada bile nerazdvojne prijateljiceMira Škorić trenutno pomaže svojoj koleginici Jeleni Karleuši oko kandidata u Zvezdama Granda, ali i priprema svoj solistički koncert kojim će obeležiti 30 godina karijere.

Međutim, ono što sve uvek kopka je njen odnos sa Svetlanom Ražnatović Cecom s kojom je nekada bila bliska prijateljica...

"Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta", kratko je rekla Mira za "Kurir".

I dok o Ceci ne želi da priča, folk diva je bila malo rečitija što se tiče njenog partnera kojeg i dalje krije od javnosti.

"Jeste najmoćniji, najopasniji, ali nema šanse da mi uđete u trag. Krijem ga kao zmija noge. Ja nisam moderna, nisam od ovih što šetaju te fensi frajere. Imam pet banki i nije logično da imam dečka, nego čoveka", istakla je ona i dodala:

"Nisam moderna baba da šetam te mlađe, patrijarhalno sam vaspitana i imam pravog dasu. On je vrlo ozbiljan i normalan. U mojim godinama ne znam da li može baš da se kaže da sam se zaljubila, ali lepo je to kada dve energije mogu dobro da funkcionišu i da se podudaraju", zaključila je pevačica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak