Madona: Napravila sam veliku grešku i ona me je udaljila od dece

Gloria 09.05.2019 21:29
Madona: Napravila sam veliku grešku i ona me je udaljila od dece


Jedna od najvećih pevačica u istoriji muzike otvorila je dušu za engleski Vogue.Kraljica popa u svojoj dugoj karijeri prodala je više od 300 miliona ploča širom sveta. Madona (60) se novim albumom odlučno bori protiv muzičkog zastarevanja, a za britanski Vogue progovorila je o privatnom životu i muzici.

Legendarna pevačica koja je prošle godine napunila 60 godina govorila je o ličnim borbama i karijeri, kao i pomeranju granica u muzici kojima konstantno teži.

Ljudi su me iz nekih razloga uvek želeli da ućutkaju, govorili su mi da nisam dovoljno lepa, da nemam talenta, da nisam udata, a sada mi govore da sam prestara. Sada se borim protiv starenja pa me kažnjavaju zato što navršavam šezdesetu – rekla je pevačica.

Muzička zvezda je zatim progovorila o odnosima sa svoje šestoro dece – ćerki Lurds (22), sinom Rokom (18), Davidom Banduom, Mersijem Džejmsom i bliznakinjama Ester i Stelom Mvale. Madona priznaje da je požalila što je deci dala mobilne telefone, a sinu Davidu već ga je i oduzela.

Napravila sam veliku grešku kada sam im dala telefone, oni su nas udaljili. Nisu potpuno, ali te su stvari postale ogroman deo njihovih života – izjavila je.

Postali su opsednuti slikama drugih i počeli su se upoređivati sa njima. To je jako loše za njihovu ličnost – dodala je.

Pevačica je takođe priznala da je od sve dece najviše povezana sa Davidom.

David je od svih najodlučniji, sigurna sam da je to nasledio od mene. S njim delim najviše zajedničkih osobina – rekla je. Pevačica kaže kako Lurds, koju je dobila s kubanskim plesačem Karlosom Leonom (52), planira da krene njenim stopama i postane pevačica.

Ona je ludo talentovana. Ponekad sam puna zavisti, izvanredna je u svemu što radi, neverovatna je plesačica, sjajna glumica, odlično svira klavir – izjavila je kraljica popa koja će uskoro objaviti svoj četrnaesti studijski album Madame X s kojeg je već prethodno objavila singl ‘Medellin‘.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak