Jezivi detalji zločina u Belotiću: Došla sa slave, porodila se, pa zadavila bebu

Blic 09.05.2019 19:03
Jezivi detalji zločina u Belotiću: Došla sa slave, porodila se, pa zadavila bebu


Jeleni V. (29) iz sela Belotić kod Valjeva, osumnjičenoj za krivično delo čedomorstva određen je pritvor i biće optužena za teško ubistvo nakon što je obdukcijom utvrđeno da je u noći između 6. i 7. maja ubila svoju bebu odmah nakon porođaja.Istragom je utvrđeno je da se Jelena porodila u svojoj kući i da je rodila živog dečaka. Kako piše "Kurir", nakon što se porodila, golim rukama je zadavila novorođenče, a potom ga umotala u prsluk i bacila u poljski toalet.

Kako saznaje "Blic", veštaci neuropsihijatrijske struke saslušali su porodilju, koja se pod nadzorom i dalje nalazi na lečenju na Odeljenju ginekologije u valjevskoj bolnici, nakon čega su utvrdili da je u noći između ponedeljka i utorka, kada je nakon prirodnog porođaja golim rukama udavila u devetom mesecu rođenu bebu muškog pola, bila uračunljiva.

Inače, radi se o majci dva deteta od šest i osam godina, koja u selu Belotić kod Osečine živi sa suprugom i svekrom.

Šta se dogodilo, međutim, počelo je da se otkriva tek u utorak jutro, kada ju je suprug Milan V. zbog obilnog krvarenja dovezao na Odeljenje ginekologije bolnice u Valjevu. Naime, lekari su pregledom odmah utvrdiili da se Jelena porodila, a pošto je odbila da kaže gde joj je beba, odmah je pozvana policija.

U komšiluku porodice u Belotiću, inače, niko nije želeo da komentariše jezivi događaj, takođe ističući da nisu znali da je Jelena trudna, niti je o tome ona pričala. Po njihovim rečima, supružnici su u ponedeljak bili na slavi Đurđevdan kod njene rodbine u drugom selu, a šta se dešavalo tokom noći kada je Jelena porodila i ubila svoju bebu, ne znaju.U komšiluku porodice u Belotiću, inače, niko nije želeo da komentariše jezivi događaj, takođe ističući da nisu znali da je Jelena trudna, niti je o tome ona pričala. Po njihovim rečima, supružnici su u ponedeljak bili na slavi Đurđevdan kod njene rodbine u drugom selu, a šta se dešavalo tokom noći kada je Jelena porodila i ubila svoju bebu, ne znaju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak