Ipak se ukida 'revolucionarni' telefon

Mondo 08.05.2019 21:43
Ipak se ukida 'revolucionarni' telefon


Oduševio nas je sve (dobro, možda i ne baš sve) na premijeri, ali je, ipak ukinut.Ispostavilo se da niko ne želi grdosiju sa baterijom od 18.000 mAh, iako mu je autonomija do čak sedam dana. Energizer moobilni, koji smo detaljno predstavili tokom MWC-a iz Barselone, ukinut je nakon propasti na jednoj od platformi za sakupljanje novca.

Osim što je ima bateriju od čak 18.000 mAh, što je više nego četiri puta više, nego što imaju Huawei P30 Pro ili Samsung Galaxy S10 5G, Energizer mobilni je imao najnoviji Android, moćnu selfi kameru, koja ima klizni mehanizam i još nekoliko inovativnih opcija, koje očigledno nisu bile dovoljno primamljive da telefonu osiguraju sigurnu budućnost.

Energizer Power Max P18K Pop, kako je puno ime telefona, trebalo je da se pojavi na leto u plavoj boji, ali to se očigledno neće desiti. Problem je, pretpostavljamo, bio u težini uređaja, tolikoj da boli ruka kad ga koristite duže vreme, kao i zbog debljine i dimenzija.

Obećana revolucija odlazi u istoriju, makar za sada... S druge strane je lepo znati da se vraća telefon, koji smo pokušali da uništimo - a, nismo uspeli!IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak