Proleće u vašem domu: Saveti za adekvatan odabir cveća

Lepota i zdravlje 08.05.2019 21:24
Proleće u vašem domu: Saveti za adekvatan odabir cveća


S prolećem se sve budi, pa i naša vesela priroda i želimo da oplemenimo naš dom šarenilom, bojama i mirisama.S prolećem se sve budi, pa i naša vesela priroda i želimo da oplemenimo naš dom šarenilom, bojama i mirisama. Vreme je za kupovinu cveća za vaš dom, dvorište, ili balkon, a ovo su sitnice na koje, pri kupovini morate obratiti pažnju.

Proleće u vašem domu: Saveti za adekvatan odabir cveća

NE KUPUJETE LISNATE BILjKE

Iako je cveće najlepše u punom cvatu, ali imajte na umu da vašem domu treba osveženje tokom cele godine, a to ćete najbolje postići lisnatim biljkama.

NE OBRAĆATE PAŽNjU NA BILjKU, TOKOM KUPOVINE

O stanju biljke, mnogo vam mogu reći njeni listovi, na koje bi pri kupovini trebalo da obratite pažnju. Uvek odaberite bujnu biljku, koja deluje zdravo, već na prvi pogled.

NE OBRAĆATE PAŽNjU NA UPUSTVO

Na saksiji biljke, pri kupovini, obično dobijate i upustvo o njenom uzgajanju, jer je zaista važno da osim vode i svetlosti pružite biljci najbolje uslove, kako bi ona što bolje cvetala i rasla.

PAŽLjIVO BIRAJTE BOJE

Cveće je lepo u svim nijansama i bojama. Uz to, posebno je bitno da pri uređenju bašte vodite računa kako boje idu jedna uz drugu, kako bi vaša baštica i estetski izgledala baš kako treba.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak