Sloba Vasić se brani sa slobode

Novosti 07.05.2019 14:16
Sloba Vasić se brani sa slobode


Pevač Slobodan Vasić pušten je juče da se brani sa slobode, uz krivičnu prijavu i izrečenu meru zabrane prilaska svojoj devojci, odnosno verenici Bojani J. sa kojom se sukobio.U pritvoru je zadržan u subotu, posle saslušanja u policiji, dok je u nedelju nakon saslušanja kod javnog tužioca, pušten da se brani sa slobode.

Kako kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici i pušten je da se brani sa slobode. Ostali, koji su učestvovali u sukobu, njegova verenica i njen brat Đorđe J. te njegova devojka, još nisu saslušani kod tužioca i biće u toku redovnog postupka.

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih istrazi, Vasić sa svojom budućom ženom sukobio oko novca i navodnih dugovanja. Sa njom se zabavljao četiri meseca i pre nekoliko nedelja ju je i zaprosio.

- Policija je protiv Vasića donela hitnu meru zabrane prilaska svojoj devojci, odnosno verenici. Svađa je krenula oko novca i navodnih dugovanja. Ona je u saslušanju u policiji rekla da ju je Vasić tukao, donela je i lekarski izveštaj sa konstatovanim lakšim povredama. Pokazala je i slike povreda koje je zadobila u tuči i navodno ih je sama fotografisala - kažu nezvanično iz policije.

Protiv pevača je najpre podneta prekršajna prijava, ali je on pozvan da se u subotu javi policiji, kada je zadržan uz krivičnu prijavu. Prekršajne prijave zaradili su i njegova verenica i njen brat. Njima se isto kao i njemu na početku stavljaju na teret dva prekršaja - narušavanje javnog reda i mira svađom i vikom i učestvovanje u tuči.

Vasić se u četvrtak nešto pre ponoći sa Bojanom i njenim bratom i njegovom partnerkom vratio u stan iz restorana gde su bili na večeri. Nakon što je Đ. J. krenuo svojoj kući, Vasić je navodno nasrnuo devojku, koja je počela da zapomaže i doziva brata u pomoć. Mladić se vratio u stan i pozvao policiju, a pevač je potom pobegao. Vasić sa druge strane kaže da su njih dvoje nasrnuli na njega, počeli da ga tuku, a ne on njih te da je pobegao i pozvao policiju.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak