Stravičan zločin u Kovilju! Došao da ubije ženu, a onda presudio tastu

Kurir 07.05.2019 13:01
Stravičan zločin u Kovilju! Došao da ubije ženu, a onda presudio tastu


Slavko Plavšić (30) uhapšen je zbog sumnje da je udarcima rukama i nogama ubio Josipa Baranjina (61), oca svoje bivše suprugeJosipa Baranjina (61) iz Kovilja nasmrt je pretukao bivši zet Slavko Plavšić (30) u Proleterskoj ulici u Kovilju kod Novog Sada.

Stravičan zločin dogodio se juče, na Đurđevdan, dva sata posle ponoći, kada je Plavšić došao ispred kuće oca svoje bivše žene.

- Zvao je bivšu nevenčanu suprugu Anitu da izađe kako bi je ubio! Viku i pretnje čuo je njen tata Josip i izašao, jer je Anita bila na poslu. Pokušavao je da Slavku objasni koliko je sati i da je pijan, zbog čega treba da ode kući i naspava se. Međutim, Slavko je nastavio da se dere i probudio je i dete koje ima s Anitom, kao i njeno dvoje dece iz prvog braka - prepričava dramu Tatjana, Anitina sestra od ujaka, i nastavlja: 

Pauza za cigaretu 

- Odjednom je počeo da udara Josipa, koji je od udaraca pao na travu ispred kuće. Deca su vrištala, kao i Josipova žena Olivera. On nije prestajao. Udarao ga je nogama i rukama po glavi. Deca i žena nisu mogla da mu pomognu. 

Monstruozan zahtev 

Kako dalje kaže Tatjana, Josip nije uspeo da se odbrani od pomahnitalog zeta, jer je sve udarce dobijao direktno u glavu. U jednom trenutku monstrum je prestao da tuče bespomoćnog čoveka i zatražio je cigaretu od bivše tašte. 

- Žena je kukala za mužem i pokušavala da mu pomogne, a on od nje traži cigaru?! U tom metežu, Slavko je otišao svojoj kući, ali nažalost, samo po cigaretu. Anita, koju je majka pozvala i rekla joj šta se dešava, odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, ali i ubičine roditelje. Njegovi nisu hteli da dođu, ali se on vratio. Iako se Josip nije pomerao, ponovo ga je udario iz sve snage, a kada je shvatio da ga je ubio, pobegao je - kaže Tatjana.

Kako nezvanično saznajemo, Slavko je uhapšen nekoliko sati posle zločina i određen mu je pritvor. 

Prijave za nasilje 

Inače, Anita i Slavko živeli su u domu njenih roditelja, dobili su i dete, a onda je Slavko počeo svakodnevno da se opija i da maltretira i ženu i njene roditelje. Kada je nasilje postalo nepodnošljivo, Anita ga je oterala i više puta ga je prijavljivala za nasilje.

- Krajem prošle godine bio je u zatvoru mesec dana i imao je zabranu prilaska Aniti. Nikada to nije poštovao. U ovom slučaju je zakazalo sudstvo, jer iako po hitnom postupku, suđenje je bilo zakazano tek za jun - kaže rođaka i dodaje da je Slavko pre nekoliko godina izbo nožem rođenog brata i svog oca i da za to nikada nije odgovarao.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak