Nasilna prošlost Slobe Vasića: Pevač i ranije tukao devojke

Kurir 03.05.2019 16:45
Nasilna prošlost Slobe Vasića: Pevač i ranije tukao devojke


Pevač Sloba Vasić priveden je u policiju pošto je nasrnuo na svoju devojku dok je slavio Praznik rada, ali to mu nije prvi put da nasrće na ženePevač Sloba Vasić priveden je u policiju pošto je nasrnuo na svoju devojku dok je slavio Praznik rada, ali to mu nije prvi put da nasrće na žene. 

Kako je Kurir ranije pisao, on je 2015. godine udario i svoju bivšu verenicu Valentinu Vučićević, koja se jedva spasla od većih batina. 

Naime, Valentina je saznala da je u dugovima zbog novca koji nije vraćao zelenašima, pa je odlučila da ga ostavi i raskine veridbu.

Kada mu je rekla da ne želi da mu se vrati i krenula da napusti klub, pevač ju je počupao za kosu, a onda i udario, a ona je njega udarila flašom u glavu. Zatim je opet nasrnuo na nju, ali je ona njega "šokirala" aparatom koji šalje elektroimpulse i omamljuje napadača, a koji je baš od njega i dobila. Tatjana je onda bacila verenički prsten i pobegla. 

"Veridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato i otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala venčanje. Tačno je da me je maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga", priznala je tada Valentina, dok se pevač oglasio na svom Fejbuku tvrdeći da je cela priča izmišljena.

On se nakon nekoliko meseci oženio novom devojkom, s kojom je bio u braku samo mesec dana.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak