Filmski veleobrt ubistva u Vrdniku: Policija razotkrila pakleni plan

Alo 29.04.2019 19:23
Filmski veleobrt ubistva u Vrdniku: Policija razotkrila pakleni plan


Grčićeva žena uhapšena zbog navodnog pomaganja. Određeno joj je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušana u tužilaštvuRobijaš Zoran Dimić (52) iz Subotice, koji je imao slobodan zatvorski vikend, sumnjiči se za ubistvo Nemanje Grčića (37), bliskog saradnika Alena Kurine, šefa jednog od najjačih klanova u Vojvodini, dok je Grčićeva žena Danijela Đilasović (43) iz Beograda uhapšena zbog navodnog pomaganja!

Operativci koji rade na rasvetljavanju ovog ubistva sumnjaju da je upravo Grčićeva žena otvorila vrata ubici!

- Grčić je 24. aprila sa ženom iznajmio apartman u Vrdniku, izolovan u šumi. Sledećeg dana je imao ugovoren sastanak sa saradnikom, ali je oko 23 sata u njihov apartman upao ubica maskiran kačketom i posle tuče s njim potegao pištolj i usmrtio ga jednim hicem u grudi. Sumnja se da je upravo Danijela otvorila vrata apartmana i pustila ubicu unutra - navodi naš izvor blizak istrazi.

Grčićevoj supruzi je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušana u tužilaštvu.

Nemanja Grčić bio je blizak saradnik Alena Kurine, vođe jedne od najjačih kriminalnih grupa u Vojvodini. Osuđivan je zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda.

- Grčić je svojevremeno robijao tri i po godine zbog krijumčarenja heroina. U junu 2010. uhapšen je na području Raške, a u njegovom „sitroenu“ nađeno je pola kilograma heroina, koji je s Kosova pokušao da prokrijumčari u Beograd - navodi naš sagovornik.

Kurina je svojevremeno, osim za trgovinu narkoticima, bio privođen i zbog skrivanja Vojislava Šarčevića Anestezije iz Novog Sada, koji je dovođen u vezu sa ubistvom Subotičanina Mirka Milićevića Hajčara (42), sestrića vladike Irineja Bulovića, u julu 2016. U oktobru 2015. ranjen je sa devet metaka kada je u sačekuši na Paliću ubijen Filip Vilotijević Kićun iz Novog Sada, koji je vozio njegov BMW X6.

Istraga je ukazala da je prava meta bio Kurina i da je izbegao sigurnu smrt samo zato što nije bio na mestu vozača.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak