Dnevni horoskop za 29.04.2019.

Mondo 29.04.2019 18:05
Dnevni horoskop za 29.04.2019.
Ovan

Najbitnije je da završite sve obaveze u roku. Ubrzajte se. Ne uključujte previše emocija u posao. Družite se više sa prijateljima više.

Bik

Imate dosta obaveza. Možda je bolje da nešto ostavite za neki drugi dan, nemojte se preforsirati. Nemojte nervirati partnera ako možete sami da rešite problem, budite efikasniji.

Blizanci

Nemojte zapostavljati partnera zbog posla, nego izdvojite vreme da kvalitetno provedete dan. Romantični ste. Odličan je dan za saradnju. Pravite kompromise.

Rak

Možete očekivati pomoć neke ženske osobe. Poslušajte savet saradnika, tako ćete bolje uraditi neke stvari na radnom mestu. Ne radite previše stvari odjednom, nego se organizujte malo bolje.

Posao je danas na prvom mestu, ali se ne premarajte. Bilo bi dobro da idete na neki put sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć je flert sa nekom osobom, naročito ako nije iz Vašeg mesta.

Devica

Odlično se osećate i imate višak energije. Svi to primećuju. Pazite na rokove. Bilo bi dobro da se potrudite da date svoj maksimum na poslu. Prilično ste napeti zbog privatnih problema, ali ne dozvolite da to utiče na posao.

Vaga

Probudite strast u vezi. Pokušajte da uradite nešto za voljenu osobu, promene su dobre i potrebne. Moguće su neke greške na poslu. Budite pažljiviji i temeljni.

Škorpija

Nemojte previše emotivno reagovati danas. Preosetljivi ste. Moguć je priliv novca, a onda ćete biti bolje raspoloženi.

Strelac

Sve danas zavisi od Vas. Budite odgovorniji. Nemate fokus, rasejani ste, ali postavite prioritete da bi Vas svi ozbiljno shvatili.

Jarac

Previše ste posvećeni poslu, pa Vam nije do ljubavi danas. Organizujte se bolje da biste imali i vreme za privatni život. Dobar je dan za nove početke na poslu, pa porazgovarajte sa kolegama o promenama koje su moguće.

Vodolija

Odlično se osećate što se ljubavi tiče. Dobijate potpunu pažnju partnera. Slobodni, veoma ste strastveni. Družite se više. Veoma ste pozitivni i motivisani za posao.

Ribe

Danas Vam je teško da se fokusirate na rad. Potrudite se koliko možete da biste sve uradili bez greške. Nemate dovoljno volje za posao, ali uradite makar ono što je prioritetno. Ne pričajte drugima o svojim problemima, zadržite privatne informacije za sebe.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak