Nova afera ili slučajnost? Kaća Grujić otputovala u Vranješev grad! On je objavio snimak kako se ljube, ona negirala sve!

Kurir 27.04.2019 14:12
Nova afera ili slučajnost? Kaća Grujić otputovala u Vranješev grad! On je objavio snimak kako se ljube, ona negirala sve!


Katarina Grujić vaskršnje praznike provodi radno, a da li slučajno ili sudbinski Grujićeva je za na Veliki petak doletela u BriselKatarina Grujić vaskršnje praznike provodi radno, a da li slučajno ili sudbinski Grujićeva je za na Veliki petak doletela iz Španije za Brisel, gde bivši ljubavnik Jelene Karleuše trenutno igra fudbal za tamošnji Anderleht, a šuškalo se da je i ona bila u vezi sa bosanskim fudbalerom.

Pevačica je izgleda imala nastup u jednoj diskoteci koja je bila prepuna. Bilo kako bilo, sudeći po njenom trenutnom boravku pevačica i fudbaler će provesti vaskršnje praznike u istom gradu. Šuškalo se da su Kaća i Ognjen imali steasnu romansu, što je pevačica demantovala tvrdeći da su samo dobri drugari. 

Pevačica je u jednom intervjuu ispričala da su ona i Vranješ samo dobri drugovi iako je Vranješ, poznat po tome da je imao afere s mnogim pevačicama sa srpske estrade, objavio snimak na kojem se vidi kako grli i ljubi Grujićevu.

Međutim, Kaća je ispričala da je bila u vezi sa jednim fudbalerom, ali da nije znala da je oženjen, pa kada je saznala, odmah je raskinula s njim. Da li je reč o Vranješu to je ostavila za sebe, nije htela da prizna iako su mediji u to vreme brujali o njenoj romansi sa bosanskim fudbalerom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak