Đurić: Ako je tačno da je Trajkovićeva klevetala Srbiju, prezirem je

RTV 20.04.2019 12:09
Đurić: Ako je tačno da je Trajkovićeva klevetala Srbiju, prezirem je


Potpredsednik Glavnog odbora SNS, Marko Đurić, izjavio je danas da smo poslednjih meseci osvedočili o, kako kaže, rđavom karakteru i štetočinskoj političkoj misiji Rade Trajković, ali, ukoliko je tačno da je prištinskim istražnim organima klevetala svoju državu, mogu samo da iskažem najotvorenije gađenje i prezir prema takvoj osobi."Pitam se kolika mora biti razmera zlobe i nepoštenja jedne takve individue, i čime se može kupiti i platiti takva vrsta najodvratnijeg kolaboracionizma sa političkim strukturama u Prištini, koje predvode osvedočeni koljači i zločinci", kaže Đurić.

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Đurić ističe da ne veruje da je Rada Trajković mnogo skupa i da je ovako nešto učinila za velike novce i počasti, jer se svojevremeno sa Bernarom Kušnerom cerekala iz srca na pomen žute kuće, najstrašnijeg srpskog stradališta i simbola patnje našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Rač je, naprosto, o osobi bez ikakvih moralnih skrupula, spremnoj da iz puke pakosti i očigledne mržnje prema sopstvenoj državi pomogne Albancima da izgrade nekakvu pseudopravnu konstrukciju o navodnoj umešanosti Srbije u ubistvo Olivera Ivanovića, naveo je Đurić.

Pritom je, ističe, i Ivanovića mrzela iz dna duše, o čemu postoje brojna svedočenja, a njegovu tragediju i nesreću njegove porodice danas koristi da bi se dodvorila onima za koje je očigledno radila i nekad i sad.

"Srpski narod je tolerantan, međutim ne znam kako će Rada Trajković nakon ovoga u oči pogledati svojim sunarodnicima i nekadašnjim komšijama na Kosovu i Metohiji", naveo je Đurić.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak