Za vreme praznika besplatan parking

Politika 27.04.2019 12:33
Za vreme praznika besplatan parking


Tokom predstojećih praznika „Parking servisa” će poslovati u izmenjenom režimu rada.Za Uskrs, od petka do ponedeljka, od 26. do 29. aprila, kao i za Praznik rada, u sredu i četvrtak, 01. i 02. maja 2019. godine, „Parking servis” neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

U utorak, 30. aprila, i od petka, 03. maja 2019. godine, Služba parking kontrole i poslovnice Korisničkog servisa radiće po ustaljenom radnom vremenu, stoji u saopštenju.

U vreme praznovanja u Nišu će se primenjivati nedeljni red vožnje, parking se neće naplaćivati, a neće raditi ni korisnički servis.

U Vranju će parkiranje na obeleženim mestima u dane praznika biti besplatno, a  garaže u Ulici Kneza Miloša i Carinski terminal će raditi non-stop.

Parking se neće naplaćivati ni u Leskovcu u danima praznovanja.

Muzeji za praznik 

Nijedan objekat Narodnog muzeja u Nišu, kako navore Južne vesti, neće raditi na Veliki petak i Vaskrs, a neradan je i ponedeljak, 29. april. Vrata Muzeja za posetioce će biti otvorena u subotu, 27. aprila, a skraćeno će se raditi za 1. i 2. maj.

Radno vreme Narodnog muzeja u Beogradu tokom uskršnjeg i prvomajskog praznika će biti nepromenjeno, znači ponedeljak – zatvoreno, utorak i sreda – od 10 do 18 časova, četvrtak – od 12 do 20 časova, petak – od 10 do 18 časova, subota – od 12 do 20 časova, nedelja – od 10 do 18 časova i to od 10 do 15 sati.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak