Adel pola bogatstva 'daje' bivšem mužu i to samo zbog ovoga

Super žena 24.04.2019 16:15
Adel pola bogatstva 'daje' bivšem mužu i to samo zbog ovoga


Adel će morati da podeli svoje bogatstvo napola, odnosno milioni sa njenog bankovnog računa pripašće uskoro njenom bivšem suprugu.Adel i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju: pevaču Edu Širanu. Potom je Adel doživela ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju drugog albuma pod nazivom "21", koji je doživeo veliki međunarodni uspeh.

Par je u oktobru 2012. dobio i sina Anđela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji. Prema navodima britanskih advokata u časopisu "Tajms", čini se da Adel i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podeli imovine,što se ispostavilo kao velika greška.

Prema tim istim izvorima, procenjuje se da bogatstvo umetnice prelazi sumu od 160 miliona evra i da će Adel polovinu morati da podeli sa svojim partnerom.

Ne izgleda kao da je to velika briga za Adel. Ona ima tri studijska albuma (pod nazivom "19", "2" i "25") koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji.

U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspešnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo pre tri godine, a onda je njeno bogatstvo procenjeno na 106 miliona.

Međutim, treba istaći da je Adel skromnog porekla i da ju je odgajila samohrana majka u jednom stanu, bez ikakvog komfora i luksuza. Adel je skromna osoba, kako često navode osobe koje je poznaju i koje sarađuju sa njom.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak