Nevena Božović u venčanici od 5.000 evra

Super žena 24.04.2019 22:58
Nevena Božović u venčanici od 5.000 evra


Pevačica Nevena Božović udala se u subotu za svog izabranika Nikolu Ivanovića u luksuznom hotelu u Budvi, a crnogorski mediji su ovaj događaj opisali kao "svadbu godine".Kao dokaz tome, Nevena i Nikola nisu žalili novac za venčanje, a "Alo" prenosi da su na svadbu potrošili čak 70.000 evra. Mladenci su samo za muziku iskeširali 30.000 evra, a ostatak svadbenog budžeta potrošili su na salu i svadbeni ručak.

"Ta sala je jedna od najglamuroznijih u Budvi, ali su morali da smanje broj gostiju sa planiranih 450 na 300 jer taj prostor ne može da primi više od toga. Kada 300 gostiju pomnožite sa skoro stotinu evra, koliko košta 'stolica' u hotelu, jasno je da su na svadbeni ručak potrošili nekoliko desetina hiljada evra. Osim toga, Nevena je tražila i da ambijent bude specijalno dekorisan za svadbu, da svaki sto bude ukrašen buketima svežeg cveća, ali i da na svakoj stolici goste dočeka mali znak pažnje od mladenaca", rekao je izvor za "Alo" i dodao da pevačica nije štedela novac ni kada je reč o venčanici koju je odabrala.

Za haljinu "iz snova", Nevena je dala 5.000 evra, dok se Nikola odlučio za klasično crno odelo stranog dizajnera, koje ga je košta upola manje nego njena venčanica. 

Petar Grašo je pevao za prvi mladenački ples, a njegov honorar je navodno bio 15.000 evra. Posle je goste zabavljala Jelena Tomaševič, kao i bend Frajle, a i mlada se u nekoliko navrata latila mikrofona.

"Osim najboljih vokala iz regiona, Nikola je pripremio i iznenađenje za svoju izabranicu, te je angažovao i jednog od Neveninih omiljenih italijanski pevača, čije ime je držao u tajnosti do svadbe", tvrdi izvor. 

Pogledajte kako je Nevena izgledala i kako je prošao prvi ples.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak