Kako da savršeno nanesete bronzer na svetliji ten

B92 24.04.2019 10:50
Kako da savršeno nanesete bronzer na svetliji ten


Neki kažu da devojke sa svetlijim tenom ne mogu koristiti bronzer, ali par saveta su dokaz da je potpuno suprotno.Svako ko ima svetliji ten zasigurno će potvrditi da je takva koža popriličan izazov kada su u pitanju mejk ap proizvodi.

Tako je bronzer proizvod za koji se smatra da nije prikladan za nešto svetliju put, pa njegovo nanošenje možda deluje i kao nemoguća misija, ali u nastavku ćete se uveriti kako uz nekoliko jednostavnih trikova možete uživati u njegovim čarima.

Kao i kod svakog mejk ap proizvoda, sve polazi od pravilnog odabira bronzera. Dobro odabrana nijansa može napraviti pravo čudo na našem licu. Stoga, kada birate svoj bronzer naoružajte se strpljenjem i uzmite dovoljno vremena kako biste bili sigurni da je vaš odabir onaj ispravan.

Nadalje, brojni profesionalni šminkeri često savetuju da svetlijem tenu treba bronzer koji je za najviše dve nijanse tamniji od prirodnog tena, kako bi on što prirodnije izgledao na licu. Poznato je da svetlom tenu najbolje pristaju bronzeri ružičastog podtona, stoga imajte to na umu prilikom odabira ovog mejk ap proizvoda.

Svetla koža je poznata kao veliki odavatelj naših mejk ap grešaka, stoga uvek nanesite bronzer mekanom i kvalitetnom četkom kako bi se njegove čestice ravnomerno rasporedile na koži. 

Što preciznije nanesite manju količinu na jagodice i rub brade, a vrlo koristan trik je da dobro otresete višak proizvoda sa četkice kako vaš bronzer ne bi delovao kao mrlja na licu. Kao i kod svakog mejk ap proizvoda, tako i bronzere možete pronaći u nekoliko vrsta, a najčešći su oni tekući i kameni, ali sve popularniji postaju i oni u prahu.

Laganija tekstura bronzera u prahu omogućuje prirodnu završnicu vašem mejk apu, dok nešto kremastiji bronzeri su ujedno i oni teži, stoga svakako vodite računa da pre njegovog nanošenja na svoje lice, nanesete odgovarajuću podlogu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak