Feng šui stručnjaci savetuju: Izbacite ogledalo iz spavaće sobe

Klix.ba 23.04.2019 17:58
Feng šui stručnjaci savetuju: Izbacite ogledalo iz spavaće sobe


Feng šui je drevna kineska disciplina kojoj je cilj da kreira harmonično okruženje zasnovano na principima prirode kako bi bolja energija prostrujila kroz domPrema drevnoj kineskoj filozofiji feng šui, u spavaćoj sobi nema mesta za ogledalo, naročito ne za ono koje je okrenuto prema krevetu.

Naime, prema feng šui filozofiji ogledalo okrenuto prema krevetu iscrpljuje vašu energiju tokom noći. Osim toga, veruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu narušava intimni odnos, jer "poziva" treću stranu u odnos i podstiče partnere na preljubu.

Ukoliko vam je ogledalo fiksirano na ormar i ne možete da ga premestite, feng šui stručnjaci savetuju da ga prekrijete nečim kada krenete na spavanje. Drugo rešenje je da zamenite vrata ormara ili ogledalo postavite sa unutrašnje strane. 

Feg šui stručnjaci generalno ne preporučuju da u spavaćoj sobi držite velika ogledala, jer ona donose energiju feng šui elementa vode koji u spavaćoj sobi može da privuče i stvori energiju tuge.

Ogledalo u spavaćoj sobi možete imati jedino ukoliko vam je soba dovoljno velika, a ogledalo postavljeno tako da se u njemu ne reflektuje krevet.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak