Radost i noćna mora: Šta obući za posebne prilike?

Novosti 22.04.2019 19:34
Radost i noćna mora: Šta obući za posebne prilike?


Posebne prilike su i radost i noćna mora za mnoge dame. Ako imaju efektnu suknju, shvate da nemaju odgovarajuću bluzu uz njuPOSEBNE prilike su i radost i noćna mora za mnoge dame. Ako imaju efektnu suknju, shvate da nemaju odgovarajuću bluzu uz nju. Ukoliko kao adut izvlače divnu snežnobelu košulju, ispostavi se da im nedostaju dovoljno elegantne pantalone. Otuda je svečano odelo savršeno rešenje za razne događaje na kojima se očekuje određeni "dres kod".

Možete da se opredelite za jednobojna, ove sezone naročito za žuto, ali koje ima zanimljive ukrase poput perli našivenih po šavovima pantalona i sakoa ili, recimo, mnoštva staklića. Dozu elegancije uvek daju u dugmad presvučena tkaninom od koje je sačinjeno odelo.

Nećete pogrešiti ni sa dezeniranim na kojem preovlađuje plava boja ili sa kompletno plavim uz koje, na primer, možete da ponesete elegantnu košulju sa satenskom kragnom.

Najsvečanije će, ipak, delovati crno-belo odelo sa zanimljivim duplim reverima poput skulpture. A kada je reč o kroju pantalona, u ponudi su "cigaret", pa modeli sa širokom nogavicama, sa ili bez falti, koje se blago šire od kolena...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak